25 Ekim 2016 Salı 20:46
Tanıtım yazısı yayınlama ve seo açısından önemi

Tanıtım Yazısı 2017 -Ürünleriniz, projeleriniz veya hedef kitlenize ulaşmak istediğiniz fikirleriniz varsa ve bir web sitesi kurmuş iseniz tanıtım yazısı yayınlamaya ihtiyacınız var. Diğer sitelerde yayınladığınız tanıtım yazıları sitenize seo çalışması açısından değer katacak ve daha çok insana ulaşmış olacaksınız.

Günümüzde internetin yaygınlaşması  ve neredeyse her eve internet girmesi yeni pazarlama araçlarını deveye soktu. Süper pazarlama tekniklerinden biriside arama motorlarında sitenizi ön plana çıkaracak seo çalışması yapmak. Kişisel blog, bilgi sitesi ve news kayıtlı haber siteleri bu anlamda büyük bir fırsat. Yazdığınız veya bir başkasına yazdırdığınız metin yazılarını bu sitelerde yayınlatabilir ve arama motorlarında ilk sıralara çıkma gayreti gösterebilirsiniz.

Bu seo çalışmalarının hedef kitlenize ulaşma açısından çok faydası olacaktır. Ve bir çok site bu anlamda destek vermektedir.

fatihbircan.com  kişisel bir blog. Sitede güncel ve özgün yazılar yayınlamaya gayret gösteriyor. Aynı zamanda ara sıra metin yazıları ile kurumsal haber yayınlatmak isteyen firmalara destek olmak amaçlı tanıtım yazıları yayınlıyor.

e-karaman.com  news kayıtlı ve güncel haberler , özgün yazılar yayınlamaya gayret gösteren bir site. Hazırlamış olduğunuz tanıtım yazıları için bu güzel site bir fırsat olabilir.
 

Tanıtım yazıları sizi internette temsil eder ve hedef kitlenizi gün geçtikçe çoğaltır. Siz ürünleriniz için gayret gösterirken metin yazıları sizi gece gündüz temsil etmeye devam eder. Seo çalışması sektörel anlamda değerli bir alan oldu. Bir çok önemli bir firma seo çalışmalarına özen göstermekte yatırım yapmaktadır.

Tanıtım yazısı ile:

Tanıtım yazısı ile birlikte  sitede 3 link verilir.

Google gibi Arama motorları daha çok ziyaretçi gönderir.

Sitenizin değeri alexa ve google da yükselir.

Ürün hedef kitlesi size daha kolay ulaşır.

 

Son Güncelleme: 10.06.2017 10:23
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
seo tanıtım yazısı 2016-10-26 10:11:36

Günümüzde her web sitesinin tanıtım yazısı yayınlatmaya ihtiyacı var