12 Mart 2017 Pazar 19:12
Türk Telekom'dan Duyuru! Çok Sayıda Personel Alımı Yapıyor!

Türk Telekomünikasyon Anonim Şirketi bir duyuru yayınladı. Duyuruda tüm boş alanlar için personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Türk Telekomünikasyon Anonim Şirketi resmi sitesinden boş pozisyonlar için alım yapılacağını duyurdu. İlanda gerekli koşullar yine siteden duyurulacak. Siteden yapılan duyuruya göre 30’a yakın iş pozisyonundan alım olacak. Bu pozisyonlardan bir kaçı şöyle;

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi
Müşteri Temsilcisi
Engelli Müşteri Temsilcisi (Engelli)

Ölçme Değerlendirme Uzmanı
IVR Sistemleri Uzmanı
Yabancı Dil Müşteri Temsilcisi (THY Projesi)
Test Analisti
Tele-Satış Müşteri Temsilcisi

Şeklinde olacak. Başvurular kurumun resmi internet sitesinden yapılacak. Geçtiğimiz yıl Türk Telekom adına borç ödeme sıkıntısı haberleri yayılmıştı. Bu çıkan haberlere Başbakan Yıldırm açıklama getirmişti. Yıldırım, "Şimdi bu sorunun aşılmasına çalışılıyor. Hariri ve Türk Telekom borçların ödenmesi konusunda bir çalışma yürütüyor" demişti. Ayrıca Başbakan, "Şirketin banka borcunun yapılandırmasının yanı sıra farklı bir formül üzerinde de çalışılıyor. Şirketin borç sorununun kalıcı olarak aşılması için de çalışılıyor" ifadelerini kullanmıştı. Ödemeler konusunda sorun yaşayan şirket Türk Telekom Dubai merkezli Oger Telecom'a ait Ojer için borçları yeniden düzenleme kararı aldı. Bu müdahaleden sonra ekonomik toparlanma sağlayan şirket şuan istihdamı geliştirme yolunda alım yapacak. Yapılan alımlar ekonomik olarak da olumlu sonuçlar ifade etmektedir. Her meslek grubu iş sahibi olmak isteyen kişiler değerlendirilecek.

Son Güncelleme: 13.03.2017 16:11
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol