Hasan Özen
Hasan Özen
02 Ocak 2020 Perşembe 14:01
Vali Meral Güvenlik Kontrol Noktalarını Ziyaret Ederek İncelemelerde Bulundu

Ziyaretlerine Karaman - Mut yolu üzerinde konuşlanan polis kontrol merkezi ile başlayan Vali Meral, trafik denetimlerinde bulunan polislere kolaylıklar dileyerek, sürdürülen denetimler hakkında bilgiler aldı. Ekiplerce yürütülen denetimleri bir süre yerinde takip eden Vali Meral daha sonra Şehir Merkezinde İsmet Paşa Caddesi üzerinden başlayan ve 1. İstasyon Caddesi üzerinde devam eden ziyaretler kapsamında belirlenen bölgelerde denetimlerini sürdüren emniyet personeli ile bir süre sohbet ederek çalışmalarında kolaylık ve başarılar diledi. 
 
Ziyaretler sırasında karşılaştığı vatandaşlarla da bir süre sohbet ederek yeni yıllarını tebrik eden Vali Meral, daha sonra Karaman - Konya yolu üzerindeki trafik denetim noktasında görevi başında bulunan emniyet personeliyle bir araya geldi. Trafik ekiplerince yürütülen denetimler hakkında yetkililerden bilgiler alan Vali Meral, bir süre sohbet ettiği personelin yeni yılını tebrik ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.
 
Karaman - Ereğli yolu üzerindeki jandarma trafik kontrol noktası ile ziyaretlerini sürdüren Vali Fahri Meral, İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin’den yürütülen denetimler hakkında bilgiler aldığı ziyaretin sonunda jandarma özel defterini imzalayarak görevli personelin yeni yılını kutladı ve çalışmalarında başarılar diledi.
 
İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda Karaman halkının yeni yıla huzur ve güven içerisinde girebilmeleri için alınan asayiş ve güvenlik tedbirlerin büyük önem arz ettiğini belirten Vali Fahri Meral, “Yeni yıl dolayısıyla alınan trafik ve asayiş yönünden güvenlik tedbirlerini yerinde görmek ve denetlemek amacıyla hem polisimizin hem de jandarmamızın yol kontrol ve arama noktalarını ziyaret ediyoruz.
 
Karamanlı hemşehrilerimizin güven ve huzur içerisinde yeni yıla girmeleri için alınan tedbirlerin uygulanması bakımından kolluk kuvvetlerimiz bu akşam görev başındalar. Amacımız vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yılbaşı geçirmesini sağlamak. Trafik tedbirlerinden tutun, tüm güvenlik tedbirlerine kadar hepsi planlanmış durumdadır. Bu vesileyle 2020 yılında huzur, mutluluk ve barışın sadece ülkemize değil tüm dünyaya ve insanlığa hâkim olmasını umut ediyoruz” dedi.
 
31 Aralık 2019 Salı günü Vali Fahri Meral’in güvenlik kontrol noktalarına gerçekleştirdiği ziyaretlere; İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin eşlik etti.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol