Hasan Özen
Hasan Özen
02 Mayıs 2019 Perşembe 15:01
Vali Meral Köy Muhtarları ile Bir Araya Geldi


Valilikte kamu, kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, il genel meclis üyeleri ve köy muhtarlarının katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıda, muhtarlara yönelik genel güvenlik, Uyuşturucu ile Mücadele Aplikasyonu (UYUMA), mevsimlik tarım işçileri, açık kapı ve nüfus işlemlerine ilişkin ilgili birimler tarafından eğitim verildi.
 
Seçilen tüm muhtarlara görevlerinin hayırlı olması dileklerinde bulunarak konuşmasına başlayan Vali Fahri Meral, önceki dönemde güzel hizmetler yapıldığını bundan sonraki beş yıllık süreçte de kaynakların verimli bir şekilde kullanılarak en iyi hizmetlerin hedeflendiğini ifade ettiği toplantıda, ‘sıfır atık projesi, açık kapı uygulaması, bağımlılıkla mücadele ve UYUMA projesi, ağaçlandırma, imar barışı,  metruk binaların yıkılması’ konularına değindi.
 
Sosyal hizmetler kapsamında vakıf hizmetlerinin ihtiyaçlı vatandaşlara düzenli olarak verildiğini belirten Vali Fahri Meral, ihtiyaçlı olup da ulaşılamayan vatandaşın kalmaması gerektiğini ifade etti. 
 
Vali Meral konuşmasını, göreve gelen muhtarlara görev sürelerince birlik ve beraberlik içerisinde başarılı çalışmalar temennisinde bulunarak sonlandırdı.
 
Toplantı, muhtarların yaşadıkları köyün sorun ve taleplerine ilişkin konuları dile getirmesi ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasıyla sona erdi.
 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol