04 Mart 2017 Cumartesi 21:27
Yeni Strateji İçin Eğitim Başlıyor

Emlak sektörünün son yıllarda en hızlı büyüyen sektörlerden biri olması bu konudaki arz ve talepleri yeni bir dengeye otururken, sektörün kendi iç dinamikleri de gözden geçiriliyor. Bu konudaki en sıkıntılı konulardan birinin de nitelikli ve donanımlı eleman ihtiyacı ile yönetici açığı olduğu konusunda uzmanlar hemfikir gibi görünüyor.

Açıklama Gayrimenkul İçin Strateji Platformu’ndan geldi.

Hızlı büyüyen emlak sektöründe var olan işleyiş yapısının iyileştirilmesi için yenilikler yapılmaya başlandı.

Nitelikli  eleman ve yönetici eksikliği fark edilen piyasaya bu konudaki açığı kapatmak için sertifikalı eğitim programları düzenleneceği bildirildi.

Alanında uzun isimlerden oluşan Gayrimenkul İçin Strateji Platform’u; danışman, değerlendirme uzmanı, avukat, iktisat uzmanı gibi farklı meslek gruplarından oluşuyor.

Tarih Belli Oldu

“Gayrimenkul geliştirme sertifika programı” adıyla başlayacak olan ve emlak sektöründe nitelikli eleman yetiştirmeye yönelik programın ilk dönemi 13 Mart 2017 de başlıyor. Yıldız Teknik Üniversitesi bünyesinde gerçekleştirilecek olan eğitim programları Beşiktaş kampüsünde yapılacak. Programa katılabilmek için 6 Mart tarihine kadar ön kayıt yaptırmak gerekmekte.

Kontenjan sınırlı

Toplamda 72 saatlik eğitim görecek olan kursiyerler için açılan kontenjanın en faza 25 kişi ile sınırlı olmasına karar verildi. 72 saatlik kurs programını tamamlayan kursiyerlere verilecek olan sertifikanın önemine de dikkat çeken Gayrimenkul İçin Strateji Platformu emlak sektörünün böyle bir kurstan fayda sağlayacağını ve nitelikli eleman açığının nispeten karşılamış olabileceğini bildirdi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol