02 Mart 2017 Perşembe 15:23
YouTube'tan Televizyon Kültürünü Bitirecek Hamle

Uzun süredir konuşulagelen adımı sonunda atmayı başararak duyurusunu gerçekleştiren YouTube, YouTube TV ismi ile çevrimiçi televizyon dünyasına resmi olarak giriş yaptı.

Ülkemizde TV+, Tivibu gibi isimler ile tanıdığımız ve son dönemlerde Blu TV’yi de aralarında gördüğümüz çevrimiçi televizyon dünyasına resmi olarak güçlü bir yeni rakip geliyor. dünyanın en büyük mecralarından biri haline gelen ve Google’ın çevrimiçi olarak kullanılan video servisi olan YouTube, yeni çevrimiçi televizyon hizmetini YouTube TV ismi ile duyurdu.

Şu sıralar Amerika’ya özel olarak kullanılan hizmette ABC, FOX, CBS, NBC, Nat Geo, ESPN, USA Network, YouTube Red vb. kanalları canlı bir şekilde izleyebileceksiniz.

Aynı zamanda Showtime ve Fox Soccer Plus’a da sahip YouTube TV, sadece belirtilen bu iki kanal için ekstra ödeme talep edecekken aylık 35 Dolar’lık ödemeli tek bir paket ile 6 kişiye kadar kullanma hakkı sunacak.

Bilgisayar, TV ve bir de mobil uygulaması olacak olan YouTube TV, Cloud özelliği ile izlediğiniz tüm yayınları sınırsız olarak bulut deponuza kaydedebilmenize de imkan sağlayacak. Ayrıca bahsedilen kanallarda yayınlanan dizilerin eski bölümlerine de göz atabileceksiniz.

daha sonraki dönemlerde küresel olarak yayılmasının ihtimalinin şu sıralar oldukça düşük olduğu gözlemlenen YouTube TV’nin ne türde bir başarı yakalayabileceği ise merak konusu.

Son Güncelleme: 06.03.2017 11:04
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol