Hasan Özen
Hasan Özen
13 Nisan 2020 Pazartesi 14:49
Ses İzolasyonu

Akustik Ses İzolasyonugünümüzde yaşam alanlarının en büyük problemlerinden biri olarak artık görülebilir.Akustik sağlamak adına ses sönümleyici ürünler kullanmanız gerekmektedir. Eski yapılarda duvarların ince olması nedeniyle duvarlardan gelen sesler aynı odadaymışsınız gibi etki oluşturabilmektedir. Ses geçişlerine engel olmak adına Ses İzolasyonu ürünleri kullanmanız gerekmektedir. Ses izolasyonu ürünleri iki kullanım amacına ayrılmaktadır. Akustik sağlayıcı ürünler veya ses geçişlerini engelleyici ürünler olarak bölünmektedir. Akustik ürünler birçok toplum tarafından stüdyolarda kullanıldığı düşünülmektedir. Duvarlarınızdan ses geçişlerine engel olmak adına akustik ürünler kullanarak ses geçişlerine engel olabilirsiniz.

Akustik sağlayıcı Ses İzolasyonuürünleri dekoratif görünüme sahip olduğu için piyasada birçok firmada yalnızca dekor sağlayıcı ürünlerin üretimi yapılmaktadır. Dekoratif görünüme sahip olabileceğiniz ürünler veya süngerlerin duvarlarınızda herhangi bir akustik işlemi veya ses geçişlerine engel olmakta sizlere katkı sunmamaktadır. Sizlere en doğru ürünleri nasıl temin edebileceğiniz hakkında bilgiler aktaracağız. Turkish Acoustic de üretilen ürünler en doğru hammaddeler ile meydana getirilmektedir. TSE sertifikalarına sahip ürünlerin üretimin yapmaktadır. Turkish Acoustic ürünlerinin internet mağazasından da görüntüleyebileceğiniz şekilde akustik ürünlerin tümü sertifikasyonlara sahip ürünlerdir. Ürünlerin sertifikasyonları üniversitelerde gerçekleştirilen test sonuçlarında Turkish Acoustic elde etmiştir.

Ses İzolasyonu ürünleri piyasada yer alan ürünler arasında karşılaştırma yaparken akustik değerlerine göre karşılaştırma yapmanız gerekmektedir. Ürün kalınlığı ürün dns bilgisi metrajına bağlı olarak karşılaştırmalar yapıyor olmanız gerekmektedir aksi halde yüksek metrajlarda akustik değer sağlamayan süngerler temin edebilirsiniz. Hangi ürünü satın alacağınız konusunda kararsız kaldıysanız Turkish Acoustic ile iletişime geçemin halinde akustik mimarlar tarafından bilgi edinebilirsiniz. Müşterilerinin güler yüzle ayrılmasına çabalayan Turkish Acoustic firmasının geçmişte çalışmış olduğu projelerle ilgili internete mağazasında yer alan referanslar kısmından görüntüleyebilirsiniz.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol