Hasan Özen
Hasan Özen
12 Ocak 2019 Cumartesi 12:09
Vali Günaydın “Uyuşturucu İle Mücadelede Muhtarlarımıza Önemli Görevler Düşüyor”

Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi Salonunda düzenlenen toplantıya Vali Günaydın, Vali Yardımcıları Dr. M.H. Nail Anlar ve Zekeriya Güney, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Bekmez, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, ilçe kaymakamları ile muhtarlar katıldı.
 
Vali Günaydın toplantıda yaptığı konuşmada, uyuşturucu konusunda çok önemli çalışmaların yapıldığını ifade ederek, bu çalışmalarda muhtarlarımıza da önemli görevler düştüğünü belirtti.
2018 yılına bakıldığı zaman uyuşturucuyla mücadelede daha önceki yıllara göre rakamlarda çok önemli iyileşmeler olduğunu ifade eden Vali Günaydın, sözlerine şöyle devam etti:
 
“Ancak biz bunu yeterli görmüyoruz. Ülkemiz ve milletimiz için artık tehlike olmaktan çıkıp tehdit haline gelen bu uyuşturucu belasını hep beraber bitirmek, asgariye indirmek için daha çok çalışmamız gerekiyor. Bunun için emniyetimizin, jandarmamızın 2018 yılında çok başarılı çalışmaları oldu. Ülkemizin ortalamasının üzerinde başarılar elde ettiler. Bu mücadelede siz muhtarlarımıza da çok önemli görevler düşüyor. Bizler elbette ki uyuşturucunun peşine düşeceğiz, ancak bunun yanında önleyici tepkileri almamız lazım. Eğitim çalışmaları yapmamız lazım. Ailelerimize eğitim çalışmalarını anlatmamız lazım. Eğitim faaliyetlerine ailelerimizi davet etmek lazım.”
 
Toplantı, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Yeşilay Kayseri Şube Başkanlığının uyuşturucu ile mücadele sunumlarıyla son buldu.
 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol