24 Haziran 2017 Cumartesi 21:53
Konya'da Geleneksel Rahmet Akşamları sona erdi

Her yıl Ramazan ayında teravih namazından sonra gerçekleştirilen programlara bu yıl da birbirinden değerli sanatçılar katıldı. Konya’daki Ramazan coşkusuna katık sağlayan programlara sevilen sanatçılar ve hafızlar konuk olurken; programlar ilahiler ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile Ramazan’ın ruhuna uygun şekilde icra edildi.

( e karaman ) haber sitemizin edindiği bilgilere göre, Son olarak sanatçı Alper Kış’ın sahne alıdğı programlarda; Hafız Ahmet Çalışır, Hüseyin Goncagül, Medeniyet Okulu İlahi Grubu, Konya Çimento Güzel Sanatlar Lisesi, Keloğlan, Niloya, Harika Kanatlar, Mesneviden Ders Aldım isimli çocuk tiyatroları, Umut Mürare, Abdurrahman Önül, Grup Tillo, Savaş Talha, Resul Aydemir - Emirhan Doğan, Hasan Dursun, Irak Kerkük İlahi Grubu, Grup Dergâh, Halil Necipoğlu, Recep Alper Çevirel, Orhan Çakmak, Grup Yürüyüş, Sedat Uçan, Ammar Acarlıoğlu, Grup Genç, Eşref Ziya Terzi yer aldı.

Programların son gününde sahne alan Alper Kış, seslendirdiği güzel eserleri ile izleyenleri Ramazan sevincine ortak oldu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol