Hasan Özen
Hasan Özen
23 Kasım 2019 Cumartesi 12:01
KARAMAN TSO'DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI


 “Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e 24 Kasım 1928 yılında ‘Başöğretmen’ unvanının verilişi ile birlikte her yıl öğretmenler günü olarak kutlanan bu önemli günde tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü bir kez daha kutluyoruz. Geleceğin mimarı, aydınlık yarınların yol göstericisi hiç şüphesiz ki fedakar ve cefakar öğretmenlerimizdir. Temelinde emek,  özveri, sabır ve hoşgörü ile bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülmeyecek kadar değerli ve saygın bir meslek olan öğretmenlik geleceğin inşasında en önemli hayati rolleri üstlenmektedir. 
Öğretmenler öğrencisine bir anne bir baba şefkatiyle yaklaşarak onları çağın tüm bilgi birikimiyle donatarak yarınlara en iyi şekilde hazırlamaktadır.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün; “Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır” sözü, öğretmenliğin asırlar geçse de toplumlar üzerindeki değerini ve önemini her zaman sürdüreceğinin önemli bir göstergesidir”  
Bu duygu ve düşüncelerimizle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde, en zor şartlarda bile bu kutsal görevlerini layıkıyla yerine getiren ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti gösteren cefakar, vefakar değerli öğretmenlerimizi sevgiyle, saygıyla selamlıyor, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en kalbi duygularımızla kutluyoruz. Ayrıca bu kutsal meslek uğrunda şehit düşen ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi de rahmetle ve minnetle anıyoruz” dedi.
 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol