21 Aralık 2016 Çarşamba 23:13
2017 gelin topuzları

Yeni yılın getireceği yeniliklerden bir tanesi de tabi ki kadınları ilgilendiren konularımızdan olan yeni gelin saçı modelleridir.

Evet bayanlar evlilik için atılan zor adımlardan birisi için hazır olun. Ama öyle hemen korkmanıza gerek yok. Sizin için elimizden gelen yardımları ve naçizane fikirlerimizi sunacağız. Her ne kadar bu süreçte eşitlik olması beklense de bir kadına düşen görev daha fazladır. Erkekler için fark etmez denilen olaylar bayanlar için daha can alıcı konular olabilir. Örneğin gelinlik seçimine gittiğiniz de muhtemelen eşiniz tüm giydiğiniz gelinlikleri beğenecektir. Fakat bir bayan olarak sizin düşünceleriniz bir tık daha fazladır.

Gelinliğinizin güzel olması kadar mekânın güzelliği ve tabi ki asıl konumuz olan gelin saçının da güzelliği önemlidir. Karaman ve diğer kentlerimizdeki bayanlar öncelikle bu aşama da ilk yapmanız gereken şey sizi pırıl pırıl bir görünüme ulaştıracak o gelinliği seçmenizdir. Ve daha sonrasın da ise düğün yapılacak mekanı yani düğün salonunu seçmenizdir. Çünkü gelin topuzunuza buna göre karar verebilirsiniz.

Gelin topuzunuz ise 2017 gelin topuzları modellerinden olmalıdır ki geçmiş yılları geri de bırakalım. Gelin topuzu seçiminizde öncelikli olarak duvağınızın kısalığı uzunluğu ve ağırlığı önemlidir. Eğer ki duvak seçiminiz ağır bir model taşıyorsa gelin topuzunun fazla dağınık olmasından kaçınmalısınız. Bu yüzden biraz daha tepede duran ve sıkı gelin topuzu tercih etmenizi tavsiye ederiz.

Diyelim ki düğününüz deniz veya havuz başı tarzı açık mekanlarda olacaksa saçınızı biraz daha salaş gelin topuzundan yana tercih etmelisiniz. Bunun içinde duvağınızın daha hafif olmasına özen göstermelisiniz. Gelin topuzunuza takacağınız saç tokaları ise sizi daha şık bir görünüme ulaştıracağına emin olabilirsiniz.

Kısacası olay sadece gelinlik seçiminde bitmiyor. Daha ihtişamlı bir görünüme sahip olmanız için 2017 gelin topuzlarından tercih etmelisiniz ve eğer daha önce araştırma yapmadıysanız örgü topuzlar bu sene çok daha moda olacaktır.

e-karaman.com

Son Güncelleme: 21.12.2016 23:13
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol