17 Mart 2017 Cuma 16:00
Anne Marie İle Düeti Sosyal Medyayı Sallayan Cizreli Genç Konuştu!

Cizreli Ali Şolan, ünlü İngiliz şarkıcı Anne Marie ile yaptığı düet sonrası tüm sosyal medyayı salladı. Smule adlı online bir program ile ünlü İngiliz şarkıcıyla şarkı söyleyen Cizreli genç bir anda beklemediği bir üne sahip oldu. Anne Marie ile sanal ortamda ‘Rockabye’ şarkısını söyleyerek düet yapan Cizreli Ali Şolan, dünyaca üne sahip İngiliz şarkıcıyı Türkiye’ye davet etti.

İngiliz şarkıcı ile Cizreli Mehmet Ali Şolan’ın Smule üzerinden yaptığı düet sosyal medyayı salladı ve binlerce beğeni aldı. Asıl şaşırtıcı olan ise Ali Şolan’ın düet yaptığı kişinin ünlü İngiliz şarkıcı Anne Marie olduğunu bilmemesi. Cizreli genç düet yaptığı kişinin o an için kim olduğunu bilmediğini ve kendisini canlı düet için Türkiye’ye beklediğini söyledi.


 

Cizreli Genç İle İngiliz Şarkıcı Anne Marie’nin Düeti

Ünlü bir şarkıcı ile düet yaptığını bilmeden, sosyal medyayı etkisi altına alan Mehmet Ali Şolan ilk kez konuştu. Anne Marie’ye Smule ile ‘Rockabye’ şarkısında eşlik ettiğini bilmeyen genç, bilse bile rahatlıkla eşlik edebileceğini söyledi. Cizreli Mehmet Ali Şolan; “Anne Marie ile düet yaptığımı bilsem bile çok rahatlıkla düetime devam ederdim. Biz Cizre insanı sıcak kanlı ve doğalız. Müzik ise evrenseldir. Her dilde söylendiği zaman çok daha güzel oluyor. Cizreli bir insan olarak insanlığın ve kardeşliğin pekiştiği bu güzel coğrafyada yaşıyor olmak en güzel şey” şeklinde konuştu.

Mehmet Ali Şolan yaptığı düetin bu kadar ses getirdiğini ise birlikte çalıştıkları, aynı müzik grubunda yer alan Şefik Akhan’dan öğrenmiş. Akhan; “ Sabah uyandığımda internetteki videoyu gördüm. Kendisine ulaşamadıkları için beni aramışlar. Bende kendisini arayıp hem tebrik edip, hem de aldığı beğeniyi söyledim. Bende ünlü bir İngiliz şarkıcı ile düet yaptığını bilmiyordum” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol