22 Şubat 2017 Çarşamba 14:41
Aşk Ve Mavi'de Bu Hafta Yaşanacaklar

Aşk ve Mavi dizisi yeni bölümüyle de herkesi ekrana kilitleyecek gelişmeler gösteriyor. Ali ve Mavi arasındaki aşk giderek büyümeye devam ediyor. Aşk ve Mavi dizisinin son bölümünde yaşanacaklar izleyicileri şok edecek

Yeni Fragman Heyecan Yarattı

Hasibe’ nin itirafı son bölümde Aşk ve mavi dizisinde ortalığın karışmasına neden oldu.  Aşk ve Mavi son bölümü ile izleyicilere heyecanlı dakikalar yaşattı. Son bölümde kendini ekrandan almayan izleyici ise gelecek bölüm konusunda oldukça meraklanmaya başladı bile. Dizinin yeni bölümünün yayınlanması Aşk ve Mavi hayranlarında büyük bir merak uyandırdı.

Refika Kurtulacak Mı?

Aşk ve Mavi dizisinin son bölümünde Safiye, kızı Sevda’nın kayınvalidesinden eziyet görmesine dayanamadı ve kızını ayırmaya karar verdi. Son bölüm içinde yaşanan gelişmelerde ayrıca Safiye bu konuda Hasibe’den yardım istedi.  Bu arada Mavi ve Ali ise birbirlerinin yüzüne karşı söyleyemediklerini kağıda yazarak uçurumdan atmaya karar verdiler.  Hasibe ise Mahmut cinayeti ile ilgili polisin kendini sıkıştırmasından dolayı itiraf etmek zorunda kalır.

Hasibenin söyledikleri ise herkesi şok etti. Hasibe polise o gece eve gelen kişilerin adını verdi. Her bölümü ile izleyiciye ayrı bir heyecan yaşatan Aşk ve Mavi dizisi gelece bölümü ile de izleyicilerini ekrana kilitleyeceğe benziyor. Yaşanan olaylar sonrasında yeni bölümde Refika’nın kurtulup kurtulamayacağı ise herkes tarafından merak ediliyor.

Son Güncelleme: 22.02.2017 21:53
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol