04 Mart 2017 Cumartesi 15:08
David Fincher’dan Yepyeni Dizi !

Ünlü yönetmen David Fincher merakla beklenen son dizisi için müjdeli haberi verdi. İlk teaserı da yayınlanan dizi şimdiden büyük merak uyandırdı.

Netfliks ile anlaşma sağlandı.

Bir çok sinema filmi ile hatırı sayılır bir izleyici kitlesine sahip olan David Fincher bu kez yapımcı olarak yeni bir dizi ile karşımıza çıkıyor.

Netflix de yayınlanacak olan yeni  dizinin yapımcılığını David Fincher ile birlikte güzel oyuncu Charlize Teron üstlendi.

Başarılı Bir Uyarlama 

Netflix’in yeni dizisi Mindhunter aslında "Mind Hunter: Inside FBI’s Elite Serial Crime Unit" adlı kitaptan uyarlama. Suç konusunu işleyen dramanın yazarı ise John E. DOUGLAS.

Başroller Açıklandı

Mindhunter isimli dizinin başrolünde Jonathan Groff’ un oynayacağı gelen bilgiler arasında.  Dizi severler Jonathan Groff ’ u Glee’ den hatırlayacaklardır. tanıdığımız Jonathan Groff'un yer aldığı dizi bir suç draması. Diğer başrolleri ise Blue Bloods rolüyle Holt McCallany, Fringe rolüyle Anna Torv ile birlikte  Hannah Gross da yer alıyor. 
 
Biraz Daha Beklemek Zorundayız 

Ancak merakla beklenen Netflix’in yeni dizisi Mindhunter merakları biraz daha kabartacak gibi duruyor çünkü dizinin yayın tarihi için 2018 Ocak ayı en erken tarih gibi görünüyor.
Yapılan açıklamada Mindhunter için olabilecek en iyimser yayın tarihi olarak 2018 Ocak ayının olabileceği açıklandı.

Bir yandan da dönem dizisi olma özelliği taşıyan Mindhunter, hikayesine arka plan olarak 1970’lerin son çeyreğini seçiyor.
 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol