Hasan Özen
Hasan Özen
20 Ağustos 2019 Salı 11:15
‘’Eski Günler ‘’ klibi ile Tüm Dijitallerde Yayında !

Söz ve besteleri kendilerine ait olan pek çok özgün  esere imza atmış olan ikili, oryantal motiflerle batı soundunu birleştirerek ,armonik bir akış içerisinde ,Türk halkının özünde yatan en derin  ve saf  duyguları öne çıkarıp müziklerine yansıtıyorlar.

Tüm şarkılarını kozmik frekans olan 432 hz den besteleyip yayınlayan Asl –ı Behzat , insan bedeninin biyolojik ritimleriyle ve doğayla uyumlu ,naif, iyileştirici, pozitif değerleri öne çıkaran seslere can vermenin mutluluğunu yaşıyorlar.

            Müziğin hayatın samimi bir yansıması olduğuna inanan Asl-ı Behzat’ın  ilk profesyonel  çalışmaları olan Eski Günler ,Anadolu rock,pop ve folk unsurların iç içe geçtiği nostaljik bir temaya sahip. Aslı Özalp’in duygu yüklü  ses rengiyle içtenliğini yansıtan şarkı, naif vurgularıyla eski günlere götürerek kalplere dokunuyor.

Düzenleme  ve miks - mastering çalışmaları Cüneyt Aykulteli tarafından gerçekleştirilen şarkının     klibi ,geçtiğimiz hafta Alaçatı’da Met Yapım-Yönetmen   Mete Kekilli tarafından çekildi.

Rengarenk Alaçatı konseptinin geçmişin motifleriyle iç içe geçtiği bu samimi  klipte, tıpkı şarkının sözleri ve tınısında  olduğu  gibi görsel temada  da hüzün ve umut  kol kola , sevgi samimi bir değer olarak  daima ön planda.

Yediden yetmişe dinleyen  herkesin  kendisinden bir şeyler bulacağı Eski Günler ,zengin müzikal alt yapısı ve hüznü neşeyle kucaklaştıran oryantal ritimleriyle,  bu yazın en iddialı şarkıları arasında yerini almaya aday.

Kınay Production etiketiyle çıkan  single , Temmuz ayında   tüm dijital platformlar üzerinden  dinleyicileriyle buluşacak.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol