20 Şubat 2017 Pazartesi 13:56
Gelin Dolandırıcı Çıktı

Evlilik programlarına dair ortaya çıkan skandallar şaşırtmaya devam ediyor. Evlilik programları yapan ünlüler arasına katılan şarkıcı ve söz yazarı Mahmut Tuncer’in programında yaşananlar ise insanları hayrete düşürdü.

Evlilik Programında Yaşanan Şok Gelişme

Şarkıcı Mahmut Tuncer özel bir televizyon kanalında evlenmiş ancak düğün yapamamış çiftler için bir eğlence programı sunuyor. Bu programda yaşanan bir gelişme ise insanlar adeta şoke etti. Programa katılan 10 aylık evli çiftin düğünü yapılıyordu. Suriyeli gelin için programa Kocaeli Gebze’de yaşayan Nazım Konukseven isimli bir vatandaşın söyledikleri ile stüdyodaki ve ekran başındaki izleyiciler küçük çaplı birçok geçirdi.

Suçunu İtiraf Etmek Zorunda Kaldı

Suriye uyruklu 49 yaşındaki gelin için programa bağlanan Nazım Konukseven, gelinin kendisini 10 bin TL tutarında dolandırdığını söyledi. Ancak yaşanan gelişmeler bununlar bitmedi hemen ardından programa bağlanan Manisa’lı İbrahim Kutlu da gelinin kendisini 20 bin TL tutarında dolandırdığını söylerken, Konya’dan programa bağlanan Ali Toprak da Suriye uyruklu gelinin kendisini evlenme vaadi ile kandırdığını söyledi.

Tüm bu iddiaların ardından evlilik programlarında yaşanan olayların son kahramanı olan Suriye uyruklu Sabuha Alahmad polis tarafından gözaltına alındı ve şüpheli kadın ifadesinde Suriye’den Gaziantep’e geldiğini ve çok zor durumda kaldığı için erkekleri dolandırmak zorunda kalarak her ilde bir evlilik yaptığını söyledi. Suriyeli gelin tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Son Güncelleme: 20.02.2017 15:12
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol