07 Mart 2017 Salı 15:58
Hayat Şarkısı 45. Bölüm Fragmanı Nefes Kesti! Yeni Bölümde Neler Olacak?

Kanal D’nin sevilen dizisi Hayat Şarkısı, nefes kesen son bölümünün ardından yeni fragmanını yayınladı. Kerim'e kurulan tuzakta Kerim ve Mehmet’in bindiği arabanın altındaki bombanın patlaması ile Hülya Kerim ve Mehmet’e veda mı edecek soruları sorulmaya başlandı. Cem’in planı ne kadar işe yarayacak merakla bekleniyor. Salı günleri ekrana gelen dizinin yeni bölümü izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Fragmanın yayınlandığı günden itibaren merakla beklenen dizinin son bölümünde heyecan doruklarda.

Dizinin 44. Bölümünde Cem, yaptığı korkunç plan ile Kerim ve minik Mehmet’i ölüme göndermişti. Cem’in bu hain planının tutup tutmayacağı merakla bekleniyor. Seyirciler ise yayınlanan fragmandan yola çıkarak yeni bölüm hakkında ipuçları arıyor. Dizinin son bölümünde öldü sanılan Cem’in ortaya çıkması Hülya’ya ve sevdiklerinin hayatına bir tehdit oluşturacağı bekleniyor. Cem’in tuzağının işleyip işlemeyeceğinin cevabı ise yeni bölümde belli olacak. Diğer bir soru ise Cem bu planın ardından başka hangi planlarıyla Hülya’yı ve sevdiklerinin hayatını tehdit edecek.

Son bölümde yaşananlar ise izleyicinin nefesini kesmişti. Cem’in mezarının açılması sonucu şok edici bir şekilde mezarın boş olması herkesi tedirgin etti. Cem’in herkese büyük bir bela olacağını görenler mezarın boş olduğunu görünce endişelenmeye başladı. Diğer yandan Hatice hala Hülya ve Kerim’i kaçırtan bayramın sırrını saklamaya çalışırken, bayram suçunu itiraf etmek istedi. Cem ise planlarına ulaşmak için Filiz’i ziyaret etti ve O’nu kullanarak arabanın altına bomba yerleştirdi.

Son Güncelleme: 07.03.2017 17:12
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol