14 Şubat 2017 Salı 14:15
"Hayır Oyu" Vereceğini Söyledi İşinden Oldu !

Referandumda ‘Hayır' oyu kullanacağını açıkladığı için Kanal D yönetimi tarafından iş akdinin feshedildiği haber spikeri İrfan Değirmenci'nin yerine getirilen isim belli oldu. Bundan sonra Kanal D sabah haberlerini CNN Türk Ekonomi Müdürü Emin Çapa'nın sunacağı açıklandı.

Değirmenci’nin işten çıkarılması sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Yaşanan gelişmeler sonrasında Emin Çapa’nın isminin gündeme gelmesi ile sosyal medya yeniden karışırken Çapa, sosyal paylaşım sitesi Twitter’da bulunan hesabını kapattı.

Kanal D Yönetimi Yazılı Açıklamada Bulundu

1999 yılından beri CNN Türk kanalında çalışan Emin Çapa'nın sabah haberlerini sunacak olmasına ilişkin Kanal D yönetimi şu açıklamalarda bulundu: “Olayların perde arkasını derinlemesine araştıran, gün yüzü görmemiş en karmaşık konuları dahi yalın bir dille anlatan, ekonomi-hayat ilişkisini Türkiye'de en iyi kuran gazetecilerden biri olan Çapa, bundan böyle sabah haberlerinde Kanal D izleyicileriyle buluşacak.”

Emin Çapa Kimdir?

İzmit doğumlu olan Emin Çapa, İstanbul Üniversitesi’nin gazetecilik bölümünde okudu. Ekonomik entegrasyon teorileriyle ilgilendi. Üniversiteye başladığı sene Hürriyet’te stajyer olarak çalışmaya başladı.

Uzun yıllardır Doğan Grubunda çalışan Emin Çapa kimdir diye merak edenler için de açıklama bulunulurken şu ifadelere yer verildi: “CNN Türk'teki kariyerine 1999'da editör olarak başlayan Emin Çapa, 18 yıldır Doğan Grubu'nun en kıdemli isimleri arasında yer alıyor. Başarılı gazeteci Emin Çapa'nın düzenli ilgilendiği alanlar arasında sanat tarihi, sanat-siyaset ve ekonomi ilişkisi, askeri strateji, astronomi, astrofizik, astrobiyoloji ve tarih, inovasyon, teknoloji ve amatör bahçıvanlık yer alıyor. Çapa, kendine özgü yorumuyla, tarafsız duruşu, objektif bakışı, güvenilir kimliğiyle Türkiye ve Dünya'daki gelişmeleri yakında Türkiye'nin kanalı Kanal D ekranlarında izleyicilerle paylaşacak.

Son Güncelleme: 14.02.2017 15:18
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol