09 Mart 2017 Perşembe 09:54
İşte Zuhal Topal'ın Yeni Hanife'si: "Al Beni Gidelim !"

İzdivaç programlarının özellikle de Zuhal Topal’ın Hanife’si gündeme hızlı bir giriş yaparak gören herkesi şaşırtmış ve reytinglerin artmasını sağlamıştı. Tüm Türkiye’nin tanıdığı, taliplerine verdiği cevaplar, çeşitli istekleri ile ünlü olan Hanife’nin ardından Zuhal Topal programına talip olarak katılan Öznur’da hızlı çıktı ve “al beni gidelim” sözleri tepki ile karşılandı. 



Başörtülü gelin adaylarının her söylediği olay olan Hanife’si yerini yine başörtülü ve şık giyiminin yanında sözleriyle tüm dikkatler üzerine çeken Öznur’a bıraktı. Geçtiğimiz günlerde programa Serkan adlı adaya talip olarak İzdivaç programı için katılan Öznur, Serkan’a “Al beni gidelim işte” diyerek dikkatleri üzerine çekti. Serkan’ın olumsuz cevap vermemesi için ısrarda bulunan Öznur’a Zuhal Topal da “yavaş, frene basalım” diyerek tepkisini gösterdi. Gerek locadan gerekse Zuhal Topal ve seyircilerden tepki alan Öznur daha sonra hatasını fark ederek özür diledi.

Serkan’dan olumsuz cevap almak istemeyen Öznur, Serkan’ın hayır karşılığına çok üzülüp ağlayacağını belirtti. Tüm olanlara çok şaşıran ve bu sebeple de net bir cevap veremeyen Serkan ise Öznur’a kararını henüz vermeyeceğini, ancak kendisini biraz daha tanımaya devam edebileceğini söyledi. Öznur, Hanife’nin yeni varisi olduğu ve onu taklit ettiği iddialarına ise karşı çıktı. Herkes tarafından oldukça tuhaf karşılanan bu durum Serkan’ın kararı ile netleşecek. Öznur’un ise Hanife’nin yerine geçip geçmeyeceğini zaman gösterecek.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol