07 Mart 2017 Salı 16:05
Kırgın Çiçekler Yeni Bölüm Fragmanı'nda Üzücü Sahne

Kırgın Çiçekler nefes kesen bir bölüm ile geçen hafta izleyicisi ile buluşmuştu.  Müthiş bir final ile izleyicilerini merak içinde bırakan sevilen dizi yeni bölüm fragmanında yer alan sahneler ile herkesi merak içinde bıraktı. Kırgın Çiçekler son bölümünde Eylül hastanede ölüm kalım savaşı verirken, Mescide bu durumda kendini suçluyor.  Mesude suçluluk duygusu ile intihar girişiminde bulunuyor. Peki hastanede yaşam savaşı veren Eylül'ün sonu ne olacak. Eylül yaşama tutunacak mı?  İşte Kırgın Çiçekler son bölüm detayları.

Dram yüklü sahneleri ile izleyiciyi ekran başına kilitleyen Kırgın Çiçekler Yeni fragman günler öncesinden yayınlandı. Sevilen dizinin yayınlanan sin bölümünde Eylül sokakta  yaşam savaşı vermişti.  Mesude ise kızının başına gelenleri öğrendiğinde Kemal’ i bıçaklamıştı. Heyecan dolu bir final ile izleyicilerini ekrana bağlayan Kırgın Çiçekler yeni bölümü ise dizinin hayranları tarafından merakla bekleniyor. Dizinin yeni bölümünde olacaklar ise şu şekilde özetleniyor.  

Ardı arkası kesilmeyen olaylar ile izleyiciye sürekli yeni heyecanlar ve meraklar bırakan Kırgın Çiçekler son bölüm final sahnesiyle de bi özelliğini korumayı başardı. Kemal ve Eylül’ün yaşayıp yaşamadığını merak eden izleyiciler teni bölümde dramatik olaylar ile karşılaşacak. Eylül’ün kalbi yeni bölümde duracak. Bu sahneye şahit olan Mesude ise acı olay karşısında intihar edecek. Bir süredir Kemal’ in eşi yerine maruz kalan Eylül’ün yaşayıp yasamayacağı ise merak konusu.

Son Güncelleme: 07.03.2017 17:11
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol