24 Şubat 2017 Cuma 14:07
"Milyon Verseler Satmam"

Sunucu Zuhal Topal, “Ergenlik çağımdan beri biriktirdiğim müzik, sinema ve karikatür dergilerimi milyonları verseler satmam" diye ifade etti.

Evlendirme programını sunan Topal, Posta gazetesine verdiği röportajda Özlem Denizmen’in sorularına cevap verdi. Muhabirin “Para ile ilgili bir pişmanlığınız var mı?” sorusuna ise "Hayır, ama zamanında 'Keşke daha çok hayır deseydim' dediğim olmuştur" şeklinde konuştu.

Topal ilk parasını “16 yaşımda fuarda çalıştım. Aileme hediyeler aldım. Kendime de 13 TL’ye ikinci el, uzun deri mont aldım. Kadının kendi parasını kazanması kadar güzel bir şey olamaz. Para, benim hikayemde ancak figüran olabilir...” Diye açıkladı.

Muhabirin, “Birisi borç istese, siz de vermek istemiyor olsanız, ne dersiniz?” diye sormasına karşılık ise  “Genelde veririm. Belki “Daha maaşı almadık” diyebilirim.” Dedi.

Para ile ilgili en çok etkileyenin eşi olduğunu belirterek, “Eşim Korhan. Matematiği çok iyidir. Risk alır. Çok akıllı yatırım yapar. Akıllı saat kullanıyoruz. Bizim evde çamaşır, bulaşık saat 10’dan sonra yıkanır. Kullanmadığımız petekleri kapatıyoruz.” Şeklinde ifade eder.

Pazarlık yapıp yapmadığına dair ise sunucu, “Hep yaparım” şeklinde yanıt verdi. Peşin alışveriş mi yoksa taksitli mi sorusuna ise, “Peşin. Tek kredi kartı kullanıyorum zaten” diye cevapladı.

Tasarruf yapamadığı, dayanamayıp her seferinde aldığı şeyi sorduğumuzda ise “Kızıma oyuncak alıyorum. Yumuşak karnım o” diye ifade etti.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol