15 Mart 2017 Çarşamba 16:26
No:309 Yeni Bölümünde Onur'un Tercihi Ne Olacak?

Sevilen dizilerden No: 309 dizisi yayınlanacak 39. bölüm fragmanı ile izleyenlerine eğlenceli dakikalar yaşatacak. Ekranların ilgiyle takip edilen dizilerinden No: 309 çarşamba akşamı yeni bölümüyle karşınızda olacak. Dizinin bu haftaki yeni bölümünde Onur Pelinsu’nun tehdidi ile bir seçim yapmak zorunda kalır ve Lale’yi kaybetmeyi göze alamayarak ailesinden gelecek yardıma başvurur.

İzleyicileri tarafından ilk başladığı günden beri ilgiyle takip edilen ve sevenlerine eğlenceli dakikalar yaşatan No: 309 yeni bölümüyle bomba gibi geliyor. Sevenlerinin merak ve ilgiyle takip ettikleri eğlenceli dizi no: 309 Çarşamba akşamları yeni bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkıyor. Bu hafta yayınlanacak olan dizinin yeni bölümünde ilginç olaylar bulunuyor. Bu bölümde Onur’u tehdit eden Pelinsu ile Yıldız konuşarak onu susturmak için para teklifinde bulunur.


 

Bu Haftaki Yeni Bölümde Bizleri Ne Bekliyor ?
 

Onur Pelinsu’nun tehdidi ile bir seçim yapmak zorunda kalır ve Lale’yi kaybetmeyi göze alamayarak ailesinden gelecek yardıma başvurur. Yıldız bu durum karşısında Pelinsu ile konuşarak onu susturmak için para teklifinde bulunur. Bu sırada Kurtuluş, Nilüfer ile Nergis, anneleri Songül’e çiçekçiyi sattırmak için baskı uygularken Onur bu kişilerin pek tekin olmadıklarını söyler. Ancak bu uyarıyı yapmakta geç kalmıştır.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol