18 Şubat 2017 Cumartesi 13:46
Nusret Gündem Olmaya Devam Ediyor

Sempatik tavırları ve sıra dışı davranışları ile adından sıkça söz ettiren Nusret, açıklamarı ile de olay olmaya devam ediyor. Tuzlama hareketi ile sosyal medyada oldukça konuşulan Nusret, katıldığı televizyon programında özel hayatı hakkında sorulan sorulara cevap verdi.

Son günlerin fenomen ismi Nurset, Almanya Bundesliga’da bir televizyon programına katıldı. Bild’de soruları cevaplayan ünlü işletmeci Nusret Gökçe, en sevdiği Alman futbolcu sorusuna Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil’in olduğunu söyleyerek cevap verdi. Muhabirin sorduğu “en beğendiğiniz Alman takımı hangisidir?” sorusuna ise taraftarından dolayı “Borussia Dortmund” cevabını verdi.

Lezzeti ve kendine has tarzı ile pişirdiği meşhur etinden program muhabirine de yediren Nusret Gökçe, muhabirden tam puan aldı. Sunum sırasında et tuzlama hareketini de yapmadan geçemeyen Nusret, kısa bir süre sonra röportajı sonlandırdı. Sosyal medyada yeni bir akım başlatan Nusret’in et hazırlama ve tuzlama tarzı birçok kişi tarafından çok konuşuldu. #SaltBae hastagi ile instagram ve facebook gibi birçok sosyal medya hesabını kasıp kavuran Nusret, bu davranışı ile farklı meslekten insanların Nusret taklidi yaparak video paylaşmalarının da önünü açmış oldu. Lüks dizaynı ve lezzetli sunumları ile sevilen mekanlardan biri olan Nusret, yerli ve yabancı birçok ünlü isme de ev sahipliği yapıyor.

Son Güncelleme: 18.02.2017 18:41
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol