Hasan Özen
Hasan Özen
14 Mayıs 2019 Salı 13:45
‘’Özlenen Tınıları Geri Getireceğiz’’

M.O.D.A grubu kendi tarzıyla yapıp dinleyiciye sunduğu ilk parçası ‘’Ahu Gözler’’ eseri yükselişe devam ediyor.

Dinleyenlerden tam not alan  moda , kliplerinin farklı bir dünyayı anlatmasını istediklerini belirtiyor. Kınay Production etiketiyle yayınlanan ‘’Ahu Gözler’’   şarkısı netd  12 milyon izleyenle buluştu!

‘’Özlenen Tınıları Geri Getireceğiz’’

  Alternatif müziğin yükselişe geçtiği dönemde müzik grupları bu sayede unutulan müzikleri, kendi tarzlarını daha fazla duyurmaya başladı.  Bu dönemde adından söz ettirmeye başlayan moda grubu , 40 dan fazla bestesini dinleyiciyle buluşturmak için müzik çalışmalarına devam ediyor.

Şuan ki müzik dünyasının yavanlaştığını ifade eden Moda , eski eserlerdeki müziğin olmamasından dolayı , çabuk tüketilen , insanların hızla sıkıldığı tınıların çoğaldığı dönemdeyiz diyen müzisyenler, ‘’özlenen müzikleri geri getiriyoruz’’ diyerek ekledi.

Alternatif müziğin yükselişe geçtiği dönemde müzik grupları bu sayede unutulan müzikleri , kendi tarzlarını daha fazla duyurmaya başladı.

Grubun vokali Oğuzhan ‘’ Şarkılarımız kaybedilen aşkı, imkânsızı, hayal kırıklıklarını, pişmanlığı ve özlemi , eski şarkılarda ki  unutulmayan tınılarla anlatıyor ‘’diyerek ekledi .

Kirli Dünya’nın Temiz Kalan İşi, Müzik !

Oldukça yorucu bir sektör olan müzik dünyası, uzun yıllarca adından söz ettiren isimlerin olduğu kadar kaybolup giden isimleri de içerisinde barındırıyor. Müzik dünyasının acımasız olduğunu ifade eden Moda grubu , Müzik piyasası kirli , ama müzik içerisinde tertemiz kalmayı başarıyor. Dedi.

Müzik Yapmak , Everest Tepesine Çıkmak Gibi…

Yenilenmeye çalıştıkça kendimizi buluyoruz diyen sanatçı Oğuzhan,  herkesin yaşam gayesi olduğunu söylerken Tibetli rahiplerin nirvanaya ulaşması ile ya da Everest Tepesi’ne tırmanan maceraperest bir dağcının zirveyi hayal etmesi ile eşdeğer görüyoruz. Dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol