07 Mart 2017 Salı 15:32
Reyting Kralı Belli Oldu! İşte 6 Mart Reyting Sonuçları !

Merakla beklenen 6 Mart reyting sonuçları açıklandı. 6 mart günü en çok izlenen televizyon programı belli oldu. Pazartesi günü merakla beklenen birçok dizi var. Show tv’de yayınlanan son dönemlerin en iyi dizilerinden biri olarak gösterilen İçerde ve Atv’nin fenomen dizilerinden Kırgın Çiçekler reytnig yarışına girdi. Öte yandan Acun Ilıcalı’nın kanalı Tv8’de yayınlanan Survivor ve Star Tv’nin uzun soluklu dizisi Paramparça da bu listede en çok izlenenler arasında. Fox Tv’nin yeni dizisiolan Kırlangıç Fırtınası da Pazartesi dizileri arasında yerini almaya başladı. Bütün bu dizi ve programlar arasında geçen hafta zirveye yerleşen ise Atv ekranlarında yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisi oldu.

Atv’de yayınlanan Krıgın Çiçekler dizisinde başrol oyuncularından Eylül’ün ölmesi ile dizi geçen hafta en çok izlenenler arasında zirveyi kaptı. Reyting zirvesinde büyük bir kapışmanın yaşandığı pazartesi günü ise bu hafta zirveye yerleşen dizi ise yine İçerde dizisi oldu. Dizi kadrosuna katılan Uğur Yücel de Kudret Sönmez karakteri ile diziye heyecan katacak gibi görünüyor.

İçerde dizisinin ardından haftanın büyük bir bölümü ekranlarda olan Survivor yarışma programı geliyor. Geçen hafta zirveye yerleşen Kırgın Çiçekler dizisinde de bir düşüş söz konusu. Haber programlarında da Fatih Portakal’ın sunduğu fox haber her zaman olduğu gibi en çok izlenen haber programı.

Son Güncelleme: 13.03.2017 16:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol