14 Mart 2017 Salı 17:51
Seren Serengil Bu Kez Belgelerle Geldi!

Sinan  Akçıl ve Ebru Şallı ile ilgili ortaya çıkan kredi olayında Seren Serengil belgeler ile iddiasını ispatlayacağını söyledi. Sinan Akçıl iddiaya göre Ebru Şallı üzerinden kredi çekerek bu krediyi  ödememişti. Bu iddialara Sinan Akçıl kesin bir dil ile iftira şeklinde açıklama yaptı. Seren Serengil ise bu açıklamaya karşılık olarak: “Ebru’nun hesabından o mailleri Sinan’a atan bendim bana cevap veren de oydu. Bütün iddialarımı belgeleyebilirim.” Şeklinde cevap verdi.

Elimde Belgeler İle Konuşuyorum

Sinan Akçıl ve Seren Serengil instagram üzerinden konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Sinan Akçıl: "İftira nitelikli sözler üzerine gereken hukuki süreç avukatım tarafından başlatılmıştır" şeklinde açıklama yapınca Seren Serengil bu açılamaya karşılık olarak: "Sinan Akçıl, 'İftira attılar' dediği programımızı iyi seyretti mi bilmiyorum ama 14 Temmuz'da Ebru'nun hesabından mailleri ona atan bendim, bana cevap veren de oydu... Bütün iddialarımı belgeleyebiliyorum. Bunu arkadaşımın sırrı olduğu için kimseye söylemedim. Bu haber bize gelince yanlış bir şey yapılmasın diye araya girmek zorunda kaldım ve bildiklerimi paylaştım. Asıl iftirayı atanlar yaptıklarını örtbas etmek için yalan söyleyenlerdir." Şeklinde cevap verdi.

Serengil Çok Sinirlendi

Seren Serengil sinirli şekilde açıklamalarına şöyle devam etti: "Kimse kendini aklamak için bizi yalancılıkla suçlayamaz, mahkemeleri suçluluk psikolojisiyle açtıkları davalarla meşgul edemez. Her dava açan, haklı olmuyor ve zaten kazanmıyor da... Bize gelen ve gazetede çıkan tüm haberleri yorumlama; bildiklerimizi söyleme ve paylaşma hakkına sahibiz. Üstelik eylemde bulunduğunuz ve iddia ettiğimiz her şeyin belgesi de bizde var. Bu anlamda içimiz de vicdanımız da çok rahat.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol