31 Ocak 2017 Salı 19:26
Survivor 2017 Berna Keklikler Kimdir?

Survivor 2017 büyük bir hızla yayın heyecanına başladı. İlk günlerden kendisinden söz ettirmeye başlayan Survivor 2017 de birçok yarışmacı daha ilk günlerden ön plana çıkmaya başladı. Kadın yarışmacılarında bu yıl çok güçlü olduğu bilinmekte. İlk elemesini gerçekleştiren Survivor ikinci eleme heyecanını şuanda bekliyor.

İlk dokunulmazlığı gönüllülerin kaybetmesiyle birlikte fulya elendi. Survivor 2017 gönüllülerden en güçlü olan yarışmacılarından birisi de Berna Keklikler'dir.

Berna Keklikler göz6 yarışmasının kazanan kadın yarışmacısı nedeniyle Survivor 2017 ye katılmaya hak kazandı. Göz 6 evinde öncelikle kendini ön plana çıkaran Berna Keklikler Survivor katılmaya hak kazandır. Söylemleri ve savunduklarıyla birçok konuda dikkat çekti ve halk tarafından birinci seçildi. Şimdi ise gönüllüler takımında en güçlü yarışmacılardan birisi olmaktadır. İlk hafta eleme potasına adının yazılmasıyla birlikte şok geçiren Berna çok kızgın olduğunu dile getirdi. Adada arkadaşlarına neden yazıldığını tek tek soracağını söyledi. Peki, bu durumda Survivor Berna Keklikler Kimdir? Berna hakkında bilgi vermekte fayda var.

Adı soyadı: Berna Keklikler

 Doğum yılı: 25 Şubat 1989

 Yaş: 27

 Boyu: 1.76

 Kilo: 61

 Memleket: Almanya

 Meslek: Model

 Göz rengi: Siyah

 Saç rengi: Kahverengi

Almanya’da güzellik yarışmasında birinci seçilmiştir. 3 yıldır İstanbul'da kardeşiyle birlikte yaşamaktadır. Uzaktan ekonomi okumaktadır.

Survivora başaracağıma inanıyorum sözüyle başlayan Berna keklikler. Önceki göz6 yarışmacısından sevenlerini kazanmayı başardı. Kendisinin zaman zaman ifade etmekte zorlanan Berna oldukça hırslı bir yarışmacıdır. Yine göz6 yarışmasında giriştiği tartışmalar ve kavgalar sonucunda kendini haklı göstermeyi başararak birçok favori yarışmacıyı eleyerek survivora katılmaya hak kazanmıştır. Berna göz6 yarışmasında yine o yarışmacılardan birisi olan Zeyd ile bir aşk yaşamıştır. Ancak dışarıda da başka sevgilisinin olduğu öne sürülmüştür. Berna’nın şimdilik adada çok uyumlu olduğu gözükmektedir.

 

Herhangi bir tartışma içinde olmadığı ve sakin olduğu gözlenmektedir. Yine göz6 evinden olduğu gibi yarışmaya damga vuracağı ileri sürülmektedir. Survivor Berna Keklikler kimdir sorusunun cevabını bu şekilde kısaca cevaplamak gerekir. Berna hakkında şimdilik bilinenler bu kadardır. İlerleyen dönemlerde hakkında birçok bilgiye ulaşılması mümkündür.

 

Son Güncelleme: 31.01.2017 19:35
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol