30 Ocak 2017 Pazartesi 18:11
Survivor 2017 Elif Şadoğlu Kimdir?

Survivor Elif Şadoğlu kimdir 14.12.1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Elif Şadoğlu; şu anda 25 yaşındadır. Yay burcuna sahip olan Şadoğlu; spor hayatına 6 yaşında başlamıştır. 6 yaşında jimnastikle uğraşmaya başlayan Elif Şadoğlu; şu anda İstanbul Ataşehir Let’s Club da spor ve yaşam merkezinde fitness eğitmenliği yapmaktadır.

2014 yılında TVG Şampiyonası’ nda Avrupa vücut geliştirme spor dalında şampiyon olmuştur.2016 dünya şampiyonluğu ve 2016 Avrupa şampiyonluğunu eline almayı başaran Elif Şadoğlu; hentbol, yüzme, voleybol, atletizm, gibi pek çok spor dalıyla da ilgilenmektedir. Cycle GX ve Zumba alanında Türkiye’nin en önde gelen hocalarından birisidir.

Elif Şadoğlu instagram adresinde ailesi veya sevgilisi ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşmayan ve özel hayatının gizli tutan bir kişiliğe sahiptir. İnstagram hesabını sadece kendine ayıran Şadoğlu; kız arkadaşları ve hatta iş arkadaşlarının ismini bile göstermiyor. Şadoğlu; instagramda kaslı vücuduyla verdiği pozları paylaşarak sportmen kişiliğini yansıtmıştır.

Elif Şadoğlu şimdilerde ise Tv8 programında yayınlanan ve çıktığı günden itibaren popülerliğini sürdüren, sunuculuğunu ve yapımcılığını Acun Ilıcalı’nın sunduğu Survivor yarışmasında “Gönüllüler “takımında yer alıyor. Elif Şadoğlu bu yarışmayla kendini ve başarını kanıtlamak istiyor. Elif Şadoğlu takım arkadaşlarıyla mücadele sergileyerek “Gönüllüler" takımının hırslı yarışmacılarında birisi olarak favori gösterilmektedir. Elif Şadoğlu Survivor yarışmasının “Ünlüler takımının çok sayıda sporcu olmasının yanı sıra “Gönüllüler” Elif Şadoğlu” gibi sporcunun olması takıma ayrı bir avantaj sağlayacaktır. Şadoğlu; güçlü fiziğiyle ve sporcu kimliğiyle yarışmanın şampiyon adaylarından birisi olarak şimdiden gösterilmeye başlanmış bile ve en çok dikkat çeken isimler arasında yer almaktadır.

Elif Şadoğlu yarışmaya gitmeden önce arkadaşlarına ve tüm takipçilerine şu sözleriyle damga vurmuştur; ”Ailem, arkadaşlarım ve buraya ne yazılır inanın hiç bilmiyorum… En motivasyon dolu günlerim oldunuz. Zor bir savaşın içine gireceğiz. Ama şunu da biliyorum ki bunun da üstesinden geleceğiz. Yanımda olduğunuz ve olacağınız için çok teşekkür ederim. Her zaman aklımdasınız ve sizleri çok seviyorum. İyi ki varsınız. Benim için dualarınıza eksik etmeyiniz.” demiştir. Survivor Elif Şadoğlu kimdir yarışmacının hayatı bu şekildedir.

İsim soyisim: Elif Şadoğlu

 Doğum yılı:14.12.1992

 Memleketi: İstanbul

 Burcu: Yay

 Kg: 55 kg

 Boy: 1.65 cm

 Göz Rengi: Kahverengi

 Saç Rengi: Sarı

 Eğitim: Yok

 İlişkisi: Yok

 Medeni Durumu: Yok

 İnstagram:www.instagram.com/elifsadogluofficial

 Twitter: www.twitter.com/elif_sadoglu

 Facebook Hesabı: Yok

Elif Şadoğlu Biyografisi

Son Güncelleme: 31.01.2017 18:48
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol