30 Ocak 2017 Pazartesi 18:17
Survivor 2017 Erdi Ünver Kimdir?

Erdi Ünver Hakkında , Survivor 2017'nin başlamasıyla Survivor yarışmacıları hayli merak edilmektedir. Sıkça sorulan Survivor yarışmacılarını tanımaya yönelik sorular Survivor Erdi Ünver kimdir şeklinde olmaktadır. Erdi Ünver hakkındaki bilgiler ise şöyledir:

Erdi Ünver Kırklarelili olmasına rağmen İstanbul'da yaşamaktadır. İstanbul'da Bayrampaşa'da lise eğitimini tamamladıktan sonra eğitimine devam etmemiştir. Şuan Gümrük komisyonculuğu yapıyor olsa da aynı zaman da amatörce futbolla da ilgilenmekte ve oynamaktadır. Hayalleri arasında futbol menajeri olma gibi şeyler bulunmaktadır. Erdi evlidir ve Bayrampaşa'da eşiyle yaşamaktadır. Şuan herkes Survivor Erdi Ünver kimdir diye soruyor olsa da Erdi Ünver aynı kanalın bir diğer yarışma programı olan Göz6 programı sayesinde survivora katılmıştır. Yani Erdi Ünver survivordan önce survivora katılabilmek için Göz6 programını kazanmış ve yapılan oylama sayesinde survivor yarışmacısı olmuştur.

Erdi Ünver Göz6 adlı yarışma programında sinirli bir yapıda olması ve girmiş olduğu tartışmalar ile de dikkatleri oldukça üzerine çekmiştir. Yarışmanın en sevilen ve en hırslı üyesi olması da onu survivora taşımıştır. Survivor 2017 kadrosuna katılması ve survivorında sınırları ve sinirleri hayli zorlayan bir yarışma programı olması dolayısıyla Erdi Ünver ve Erdi Ünver'in hareketleri oldukça merak edilmektedir. Erdi Ünver program daha bir kaç bölüm yayınlanmasına rağmen gerek girdiği polemiklerle gerek performansıyla gerekse eğlenceli kişiliğiyle milyonların dikkatini çekmiştir. Ada hayatında da sevilen bir kişilik olması Erdi Ünver'i uzun süre ada da tutacaktır.

Göz6 programındaki şampiyonluğu da Erdi Ünver'e büyük bir hayran kitlesi oluşturmuştur. Dokunulmazlık oyunlarının kaybedilmesiyle yapılacak olan konseylerde Erdi Ünver'in bu hayran kitlesinin atmış olduğu oylar onu ismi çıktığı takdirde elenmekten koruyacaktır. Geçen sezon yarışmalarından Semih Öztürk'e benzetilmesi ise Semih'in son 4 de girmiş olmasından dolayı Erdi için güzeldir.

Erdi Ünver'in Biyografisi

 Ad Soyad: Erdi Ünver

 Yaş: 28 ( 14 Ekim 1988)

 Memleket: Kırklareli

 Meslek: Gümrük Komisyoncusu

 Burç: Terazi

 Kilo: 80

 Boy: 1.69

 Göz ve Saç Rengi: Kahverengi

 Eğitim: Lise mezunu

 İlişki Durumu: Evli

 Sosyal Medya Hesapları:

 İnstagram hesabı: https://www.instagram.com/erdiunvergoz6

 Twitter hesabı: https://twitter.com/erdiunvergoz6

 Başka sosyal medya hesabı bulunmamaktadır.

Son Güncelleme: 30.01.2017 22:43
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol