31 Ocak 2017 Salı 19:29
Survivor 2017 Eser West Kimdir?

Survivor Eser West kimdir;19.04.1991 yılında Newyork’da dünyaya gelmiştir. Koyu kestane rengi saçları ve kahverengi gözleri olan Eser West pozitif bir yapıya sahiptir.1.70 boyunda ve 84 kg ağırlığında olan West, eğitimini La Guardia Communitiy Coolege’de tamamlamıştır.

Aynı zamanda Eser West; İngilizce öğretmenidir ve bir süre İngilizce öğretmenliği de yapmıştır. Dövmelere ilgisi olduğu için vücudunun büyük bir bölümüne dövme yaptırmış ve dövmeleri ile dikkat çekmektedir.

Eser West 2015 yılında Kanal D Televizyon kanalında yayınlanan ve Seda Akgül’ün sunuculuğunu yaptığı “Kısmetse olur” adlı evlilik yarışmasına katılarak popüler olmuştur. Eser West yarışmada Cansel Çördük isimli bayan yarışmacı ile aşk yaşayarak defalarca haftanın birincisi olmuş, sevgisinin arkasında durduğu için izleyicilerine de kendisini sevdirmiştir. Eser West “Kısmetse Olur” adlı evlilik yarışmasında Cansel Çördük ile finale kadar beraberliğini sürdürerek halk oylamasıyla birinci çift olmayı başardılar. . Fakat bazı sebepler yüzünde Cansel Çördük ile evlenemediği için birinciliği diğer yarışmacı çift olan Nur ve Batuhan çiftine verdiler. West Cansel Çördük'le ilişkisi halen devam etmektedir. Survivor Eser West kimdir; Aynı zamanda Eser West;2017 Survivor yarışmasının “Gönüllüler” takımının yarışmacılarındandır.

Koç burcuna sahip olan West; cesur ve atak halleriyle takımının ve izleyicilerin dikkatini çekmektedir. Eser West; Hande Yener'in “Mor adlı şarkısının klibinde de oynamıştır. Eser West yarışmada oyunlarda gösterdiği cesaretli performansları ile dikkatleri çekiyor. Kazandığı oyunların arkasından farklı bir kimliğe bürünen West; yarışmaya damga vuran yarışmacılar arasında yer alıyor. Tanınan simalardan olan Eser West; yarışmanın zorlu parkurları ve açlıkla mücadele ederek gündemde yer alıyor. West yarışmanın tanıtım videosunda herkesin çok iddialı olduğunu bu konuda konuşmayı sevmediğini dile getirerek, kendisi için sözden çok eylemin önemli olduğunu vurguladı.

Ayrıca sevgilisi Cansel Çördük, Eser West’e moral olsun diye "canımın içi kalbim hep seninle olacak. Bunu biliyorum senin ki de benimle olacak. Çok güçlü birisin. Her şeyi Yaparsın bu yarışmayı da kazanacaksın" diye instagramda West için moral mesajı yayınladı.

İsim soy isim: Eser West

 Doğum yılı: 19.04.1991

 Memleket:New York

 Burcu: Kova

 Kg: 84

 Boy: 1.70

 Göz Rengi: Kahverengi

 Saç Rengi: Koyu kestane

 Öğrenim durumu: La Guardia Communitiy College

 İlişkisi:Var/Cansel Çördük

 Medeni durumu: Bekar

 instagram Hesabı: https://twitter.com/fatchefwest

 Twitter Hesabı: https://twitter.com/fatchefwest

 Facebook Hesabı: Yok

Eser West Biyografisi

e-karaman.com

Son Güncelleme: 31.01.2017 19:30
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol