31 Ocak 2017 Salı 19:31
Survivor 2017 Fulya Şahin Kimdir?

Survivor Fulya Şahin kimdir, 30.11.1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Fulya Şahin; yay burcudur.1.74 boyunda ve 57 kiloda olan Şahin kumral saçları ve kahverengi bakışlarıyla etrafa pozitif enerji saçıyor. Eğitimini Trakya üniversitesinde tamamlayan Şahin bekardır ve şu an hayatında da kimse yoktur. Spor ile uğraşmayı seven Fulya şahin 26 yaşındadır.

Fulya şahin TV8’de yayınlanan Survivor yarışmasının “Gönüllüler" takımında mücadele edecek. Şahin yarışmada inatçı kimliği ile damga vuran yarışmacılar arasında yer alacağını ifade den yarışmacı düştüğü yerden hemen kalkabildiğini ve yarışmada da aynı performansı sergileyeceğini belirtti.

Fulya şahin Tekirdağ Çorlulu olduğunu ve tam bir Trakyalı olduğunu dile getirdi. Ayrıca Trakyalı olduğu için mert ve savaşçı olduğunu dile getiren yarışmacı; Survivor yarışmasının spor mücadele ve fiziksel ve psikolojik bir savaş olduğunu dile getirdi. Şahin; insanın güçlü olmasının önemli olmadığı ve gücünü kontrol etmenin çok önemli olduğunun dile getirdi. Fulya Şahin'in sporcu olması yarışmada “Gönüller takımının işini biraz daha kolaylaştıracağa benziyor. Şahinde bu konuda sporcu olmanın yarışmanın kendilerine yetmeyeceğine dile getirerek sağlam bir psikoloji ile yarışmanın daha avantajlı olduğunu gerektiğini belirtti. Ailesi ve özel hayatı ile ilgili bilgi paylaşmayan Fulya Şahin spor salonlarında tır lastikleriyle yaptığı çalışmaları ile tüm dikkatleri üzerine çekmiştir.

Gününün büyük bir bölümünü spor yaparak geçiren Şahin yarışmada soyadının hakkını vereceği ve uçmaya geldiğini belirtti. Şahin’inin kendine öz güveni ile yarışmada nasıl bir performans sergileyeceği seyirciler ve yarışmacılar tarafında büyük merak ediliyor. 2017 Survivor’un hırslı yarışmacıları arasında yer alan Şahin “Adımı kazımaya” geldim sözleriyle yarışmanın başında dikkatleri üzerine çekmiştir. Ayrıca Şahin; Hentbol kaleciliği, Futbol antrenörlüğü ve atletizm ve benzer gibi spor dallarında yetkin olduğunu da belirtmiştir survivor Fulya Şahin kimdir  Şahin’in hayatı bu şekildedir.

Adı Soyadı: Fulya Şahin

 Doğum yılı: 30.11.1990

 Memleketi: İstanbul

 Burcu: Yay

 Kg: 57

 Boy:1.74

 Göz Rengi: Kahverengi

 Saç Rengi: Kumral

 Eğitim: Trakya Üniversitesi

  İlişkisi: yok

 Medeni durumu: Yok

 Instagram: www.instagram.com/fulyasahin59

 Twitter: www.twitter.com/ fulyasahin59

 Facebook: www.facebook.com/ fulyasahin59

Son Güncelleme: 31.01.2017 19:33
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol