31 Ocak 2017 Salı 19:34
Survivor 2017 Gökhan Gözükan Kimdir?

Survivor Gökhan Gözükan kimdir;30.09.1983 yılında orduda dünyaya gelmiştir. Gökhan Gözükan 1.92 boyunda ve 86 kilodadır. Kumral saçları ve mavi gözleri ve alımı duruşuyla herkesi kendine hayran bırakan Gözükan’ın mesleği oyunculuk ve modelliktir.

Aynı zamanda vücut geliştirme ile de ilgilendiği biliniyor. ”Kaderimin yazıldığı gün” ve “Diğer yârim” isimli televizyon dizelerinde rolü olan Gökhan Gözükan’ın doğum yeri aslen Ordu ili olsa da uzun süredir İstanbul’da ikametgah etmektedir.

 Survivor Gökhan Gözükan kimdir; 34yaşında ve terazi burcuna sahiptir. Gökhan Gözükan bale sanatçısı olan Seda İnciyle bir süredir nişanlıdır. Modellikle uğraşarak hayatını sürdüren Gözükan; birçok sahne deneyimiyle de farklı yerlerde adından çokça söz ettirmiştir. Gökhan Gözükan şimdi ise TV8 televizyon kanlında yeni başlayan Survivor yarışmasının “Gönüllüler” takımının yarışmacısıdır. Özgü bir yapıya sahip olan Gökhan Gözükan hayatının çok zor dönemlerden geçtiğini ve hayata hep çok cesur olarak baktığını, yarışmada da son vakte kadar mücadelesinin sürdüreceğini belirtmiştir.

Gökhan Gözükan; yarışmanın favori adayları arasında yer alan yarışmacı, takımında gözü pek ve cesurluğuyla takım arkadaşlarının ve izleyicilerinin ilgisini üzerine çekeceğe benziyor. Ayrıca Gökhan Gözükan; boks alanlarında da kendini yetiştirmiş, dijital reklam, gayrimenkul, web tasarım gibi pek çok işlerle uğraşmıştır. Gökhan Gözükan; Beşiktaşlıdır. Gözükan Ordulu olarak, Ordu’da mücadelenin ve fırtınanın sert estiğini kendisinin de Survivor yarışmasında fırtına gibi eseceğine inanıyor. Bu yüzden de Karadenizli ve Ordu’lu olmanın yarışmada işine yarayacağını düşünüyor. Aklına koyduğunu bugüne kadar hep yaptığını dile getiren Gözükan; bugüne kadar hiç “keşkelerim” olmadı bu günden sonra da hiç olmayacak diye belirtti.

Gökhan Gözükan’ın bundan sonraki hedefi ise yarışmada final giderek Şampiyonluğu, ondan sonra da efsane olarak Gökhan Gözükan’ın herkesin tanıması ve Survivor yarışması denilince de akla ilk gelebilecek isim Gökhan Gözükan olmasını istiyor.

İsim soyisim: Gökhan Gözükan

 Doğum yılı: 30.091983

  Memleketi: İstanbul

 Burcu: Terazi

 Kg: 86 kg

 Boy: 1.92 cm

 Göz Rengi: Mavi

 Saç Rengi: Açık Kumral

  Öğrenim durumu: bilinmiyor

 İlişkisi: Var/Seda İnci ( İstanbul Devlet Opera/Bale Sanatçısı)

 Medeni hali:Bekar

 Instagram Hesabı: www.instagram.com/gokhangozukan

 Twitter Hesabı: Yok

 Facebook Hesabı:  Yok

 

 

Son Güncelleme: 31.01.2017 19:47
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol