25 Ocak 2017 Çarşamba 19:45
Survivor 2017 kim elendi? Adaya kim Veda Etti?

Beklenen yarışma survivor sonunda izleyicisiyle buluştu. Yıllardır Acun Ilıcalı tarafından yapılan survivor nasılsa her yıl reyting rekorları kırıyor. Her sene yeni eklenen yarışmalar ve kurallar sayesinde izleyici sıkmadan ekran başında tutmayı başarıyor. Bu da survivorun ne kadar başarılı bir yapım olduğunu göstermektedir.

Bu sene ise survivor Acun Ilıcalının değimiyle en' lerin yaşanacağı bir survivor olmayı planlıyor. Yine zorlu şartlar altında yarışmacılar ada hayatını yaşamayı başladı. Bu seneki survivorun en önemli özelliklerinden birisi de en milli sporcuların yarıştığı bir sezon olması. Bütün dallarda neredeyse rekor kıran atletler boksçular futbolcular bu survivorda. Bu sene çok çekişmeli bir dönem geçirecekleri ortada.

SURVİVOR YARIŞMACILARI VE ŞİMDİYE KADAR YAPILAN YARIŞLARI

Bu sene ünlüler takımında İlhan Mansız milli uluslar arası arenada da kendini kanıtlamış futbolcumuz yine serhat akın boksçu Adem Kılıç, Çılgın Sedat, Tarık Mengüç ve çocuklar duymasından bildiğimiz Furkan Kızılay bulunmakta. Yine birçok ünlü isim bu survivor 2017 de yarışıyor. En şaşırtan isimse Furkan Kızılay oldu. Furkan yarışmacılar içinde parkurları en hızlı tamamlayan erkek ünlü yarışmacı oldu. Yine Sema ünlüler kadınlarda en çok puan getiren yarışmacı oldu. İlk iki ödül oyununu kaybeden ünlüler büyük bir moral bozukluğu yaşadı. Ancak devamında iki dokunulmazlık oyununu alan ünlüler gönüllülerden bir kişinin veda etmesini sağladılar. Ünlüler şu ana kadar iki dokunulmazlık iki de ödül oyunu kazandılar.

 Gönüllüler ise iddialı bir başlangıç ile sezona giriş yaptılar. En dikkat çeken yarışmacılar ise göz6 evinden katılan Erdi, Berna, Eser West oldu. Eser West ayrıca haftanın en iyi erkek oyuncusu seçildi.

SURVİVOR 2017DE KİM ELENDİ? İŞTE SURVİVOR 2017DE ADAYA VEDA EDEN İLK İSİM

Dokunulmazlık oyunlarını kaybeden gönüllüler ada konseyine giderek oylama yaptılar. İlk gün oyun kaybettiklerinde büyük bir çoğunluk Erdi'nin ismini vererek aday yaptılar. Yine bireysel dokunulmazlığı kazanan isimde fulyanın adını adada haksızlık yaptı bahanesini ileri sürerek fulyayı gösterdi. İkinci dokunulmazlığı da kaybeden gönüllüler Berna'yı adar gösterdiler. Berna keklikler bu duruma çok sinirlendi ve hesabının sorulacağını söylediler.

Yine bireysel dokunulmazlığı kazanan Ogeday güçlü oy potansiyelinin olduğunu öne sürerek Eser West i aday gösterdi. Bu durumda elenme adayı olan dört isim Erdi, Eser, Berna ve Fulya arasından elenen isim dün akşam belli oldu. Elenen isim halk oylaması sonucunda en az oy alan isim fulya oldu. Fulya gözyaşları içinde yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı. Survivor 2017de kim elendi? Sorusunun cevabı Fulya oldu. İşte survivor 2017de adaya veda eden ilk isim büyük bir şanssızlıkla Fulya oldu.

e-karaman.com

Son Güncelleme: 25.01.2017 20:04
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol