11 Mart 2017 Cumartesi 15:00
Survivor Sabriye Hakkında Ortaya Atılan Şok İddia !

Survivor 2017 tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmanın Ünlüler takımında yarışan ünlü boksör Sabriye Şengül performansı ile çok konuşuluyor. Ünlüler takımı boks alanında pek çok başarısı bulunan Sabriye’nin performansının yüksek olması gerektiğini düşünüyor. Ancak Sabriye yarışmanın başından beri oynadığı oyunlarda genellikle zayıf performans gösterdi. Bu durum Sabriye ile takım arkadaşları arasında büyük gerginliklere neden oldu. Her hafta eleme potasında kendini bulan ünlü boksör bu hafta da elenmekten kurtulmayı başardı.

Sabriye Şengül, Ünlüler ve Gönüllüler için en önemli oyun olan İletişim oyununda kritik sayılar alarak takımının oyunu kazanmasında büyük destek sağladı. Sema’nın sakatlanması nedeni ile Ünlüler takımında Pınar ve Sabriye’ye büyük iş düştü. Sabriye parkurda vakit kaybetse de rakiplerinden daha iyi atışlar yaparak oynadığı 3 oyunu da almayı başardı. Sabriye takımı ile yaşadığı gerginliklerden sonra ilk defa arkadaşlarından övgü almayı başardı. Sabriye bunun üzerine çok sevindi ve açılmaya başladığını söyledi. İletişim oyunu sonucunda Ünlüler takımı ailelerinden ve arkadaşlarından gelen resimli mesajları görme şansı buldu.

Survivor Panorama adlı yarışmada iletişim oyunu hakkında konuşuldu. Sabriye’nin oyundaki performansı ile ilgili program yorumcusu Hakan Hatipoğlu tarafından bir iddiada bulundu. Hakan Hatipoğlu Sabriye’nin parkurda oldukça geride kaldığını ve atışlarında şanslı olduğu için başarılı olduğunu söyledi. Sabriye’nin performansının yükseldiğini düşünmediğini ifade etti.

Son Güncelleme: 13.03.2017 16:11
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol