06 Mart 2017 Pazartesi 12:37
Tatil Çantası Hazırlarken Nelere Dikkat Edilmesi Gerekir?

Yapacağınız tatilin süresini göz önüne alarak bir çanta hazırlamak en uygunudur. Yanınıza almak isteyeceğiniz onlarca gereksiz eşyayı bavullara sığdırmaya çalışmak oldukça zor olacak. Tabi ki iş sığdırmakla yetmiyor o koca bavullarla oradan oraya gitmek sizi yormaktan başka işe yaramayacaktır. Eğer kendinize ait bir arabayla gidiyorsanız biraz şanslı olabilirsiniz. Ama yine de çok fazla seçenek olması sizin orada hangi etek, elbise, şort, bikini veya ayakkabı arasında kararsız kalıp zamandan kaybetmenize yol açacaktır. En sevdiğiniz eşyaları almak sizi hem zamandan hem de ağırlık taşıyarak yorulmaktan kurtaracaktır.

Tatil Çantası Hazırlarken Nelere Dikkat Edilmesi Gerekir?

e karaman haber sitemizin edindiği bilgiye göre, Eğer kısa soluklu bir tatil yapacaksanız yanınıza mutlaka en temel ihtiyaçlar olan diş fırçası ve diş macunu, iç çamaşırları, pasaport, kimlik, cüzdan, kartlar veya nakit para şarj aleti, dilini bilmediğiniz bir yere gidiyor iseniz sözlük ve harita almanız lehinize olacaktır sonuçta kimse huzur bulayım derken kaybolup tatilini zehir etmek istemez. Bunun yanın da mevsime göre yani eğer yazın gidiyorsanız güneş losyonları, bakım kremleri, güneş gözlüğü, saç kremi, deodorantlar, şort vs. bikini, tarak, toka, tüy dökücü krem yâda ağda bantları, bir kadının olmazsa olmazları tabi ki makyaj malzemeleri, saç maşası ve ojeleri. Parfümü de unutmamak lazım.

Son dakika aceleyle bir şeyleri unutmak istemiyorsanız size basit bir önerim olacak. Küçük bir liste hazırlayıp gerçekten neye ihtiyacınız olduğuna karar verebilirsiniz. Böylelikle geride ihtiyacınız olan bir şey bırakmamış olursunuz. Ya da bir kaç gün önceden bavulunuza eşyaları yerleştirerek de son günün telaşından kesin bir çözümle kurtulmuş olursunuz. Böylece panik yapmadan rahat bir yolculuk geçirebilirsiniz.

Son Güncelleme: 06.03.2017 12:45
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol