23 Şubat 2017 Perşembe 19:23
Vatanım Sensin Fragmanı Neden Yayınlanmadı?

Kanal D’nin sevilen ve Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Vatanım Sensin, yayın günü bugün olmasına rağmen yeni bölüm fragmanını yayınlamadı.

Yayınlandığı ilk günden beri Perşembe akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Vatanım Sensin, geçtiğimiz Perşembe yayınlanan heyecan dolu bölümünün ardından yeni bölüm fragmanını henüz yayınlamadı. İzleyicilerin merakla beklediği fragmanın yayınlanmaması akıllara dizinin kaldırılacağı ya da yayın gününün değişmesi sorularını getirdi.

Geçtiğimiz bölümde Albay Cevdet’in esir kampına geri gideceğini öğrenmesi, Eşref Paşa’yı yakalaması ile sona eren dizinin sevenleri yeni bölüm fragmanını heyecanla bekliyorlardı. Bu haftaki yayın akışında yeni bölüm olmaması üzerine dizinin yapımcılarından açıklama geldi.

Vatanım Sensin dizisini sevenlerin merakını ise, dizinin yapımcısından geldi. Dizinin çekimlerinin yetişmediğini ve bu yüzden 23 Şubat Perşembe akşamı yeni bölüm olmayacağını belirten yapımcı firma; yeni bölümün 2 Mart Perşembe akşamı yayınlanacağını belirtti.

Kulislerde konuşulan dedikodulara göre; bu akşam TRT1 ekranında yayınlanacak olan Beşiktaş – Hapoel maçı ve TV8’de yayınlanan Survivor yarışmasının yeni bölümü olduğu için reyting kaygısı ile Vatanım Sensin dizisinin yeni bölümünün ekrana gelmeyeceği.

Başrollerini Bergüzar Korel, Halit Ergen. Ve Onur Saylak’ın paylaştığı Vatanım Sensin dizisinde yayınlanan 16.bölümde; Albay Cevdet, başbakan yardımcısının karşılanması sırasında açılan dev Türk Bayrağı yüzünden hapse atılı ve esir kampına geri gönderilme zamanını bekler. Erzurum Kongresi, Yunan köşkünde verilen baloda büyük yankı uyandırır. Cevdet, hücresinden kaçarak Eşref Paşa’yı yakalar ve görevine geri dönmek için O’nu Yunanistan başbakan yardımcısına teslim eder.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol