Hasan Özen
Hasan Özen
03 Ocak 2019 Perşembe 10:54
Emekli Vali Yardımcısı Turan Sayar Son Yolculuğuna Uğurlandı

87 yaşında vefat eden Sayar için Manisa Valiliği önünde tören düzenlendi. Törene Vali Ahmet Deniz, vali yardımcıları, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Can, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, daire müdürleri, Valilik personeli, vefat eden Sayar’ın eşi Mübeccel Sayar, çocukları Ufuk, Deniz ve Güneş Sayar katıldı.

Vali Ahmet Deniz, Turan Sayar’ın ailesine başsağlığı dileyerek acılarını paylaştı. Valilik önündeki törenin ardından Turan Sayar'ın cenazesi Şehzadeler İlçesi Sancaklı Çeşmebaşı Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra Sancaklı Çeşmebaşı’nda defnedildi.

Turan Sayar kimdir? 

1931 Nevşehir doğumlu olan Turan Sayar, ilk ve orta öğrenimini Nevşehir’de, yükseköğrenimini Ankara Siyasal Bilgiler Enstitüsünde tamamladıktan sonra 1964 yılında Antalya-Serik Kaymakamı olarak göreve başlamıştır. Görevde bulunduğu 32 yıl boyunca görev yaptığı her yerde tüm halkın sevgisini ve saygısını kazanmıştır. Mersin Vali Yardımcılığı görevinden emekli olduktan sonra İstanbul İl Genel Meclis Üyeliği yapmıştır. Evli ve 3 çocuk babası olan Turan Sayar geri kalan hayatını Manisa'da geçirmiştir. 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol