Hasan Özen
Hasan Özen
12 Ocak 2019 Cumartesi 16:52
Vali Ahmet Deniz Köprübaşı Kaymakamlığını Ziyaret Etti

Kaymakamlık önünde Kaymakam Mehmet Sert ve Belediye Başkanı Zafer Mergen tarafından karşılanan Vali Deniz’e yöresel kıyafet giyen iki öğrenci çiçek sundu. Vali Deniz de çocuklara kitap hediye etti.

Kaymakam Sert, Vali Ahmet Deniz’in Köprübaşı’yı ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek Köprübaşı halkı adına teşekkür etti. Kaymakam Sert, Köprübaşı hakkında bilgi verdi ve projelerini aktardı.

Vali Deniz, Manisa’da 2 ay kadar önce göreve başladığını belirterek kamu kurum ve kuruluşlarına yaptığı ziyaretler yanında ilçeleri de hızla tanıma gayretinde olduğunu söyledi. Öğleden önce Gördes’te bazı ziyaretler ve incelemeler yaptığını belirten Vali Deniz, Köprübaşı’yı daha yakından tanımak amacıyla geldiklerini ifade etti. İlçenin ihtiyaç duyduğu çalışmaları yapmak, ilçeyi daha ileriye götürmek için gayret edeceklerini vurgulayan Vali Deniz, hizmetlerini yaparken vatandaşların hayır dualarını almaya çalışacaklarını kaydetti.

Vali Deniz, Milletimizin hizmetlerin en iyisine layık olduğunu belirterek, “gece gündüz demeden vatandaşlarımızın hizmetine koşacağız. Kaymakamlarımız, belediye başkanlarımız, sivil toplum temsilcilerimiz, birlik ve beraberlik içerisinde birbirimizden güç alarak çalışacağız” diye konuştu.
 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol