Hasan Özen
Hasan Özen
03 Ocak 2019 Perşembe 11:02
Vali Deniz, Demirci’de Kamu Yatırımlarını İnceledi

Demirci Hükümet Konağında İnceleme
İlk olarak Demirci Hükümet Konağında inceleme yapan Vali Deniz, geçici kabulü yapılan binada görülen bazı eksikliklerin bir an önce tamamlanmasını istedi.

İmam Hatip Lisesi Kampüsü İnşaatı devam ediyor
Daha sonra Manisa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından ihale edilen Demirci 24 derslikli imam hatip lisesi, 300 öğrencilik pansiyon ve spor salonunu kapsayan kampüs inşaatında inceleme yapıldı. Vali Deniz, çalışmaların titizlikle yürütülmesini isteyerek kampüs tamamlandığında önemli bir ihtiyacı gidereceğini ve öğrencilerin çok uygun fiziki koşullarda eğitim alabileceklerini söyledi.

Hacıhasan Camii restorasyonu incelendi
Vali Ahmet Deniz daha sonra Hacıhasan Camii restorasyon inşaatında incelemede bulundu. Müteahhit Ertekin Azrak ve mühendis Canan Malkoçu’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Deniz restorasyon inşaatında çalışan işçilerle sohbet ederek kolaylıklar diledi.

Vali Deniz’in incelemelerinde Kaymakam Mutlu Akyol, Belediye Başkanı Selami Selçuk, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, Çevre ve Şehircilik İl Müdür V. Günay Özcan da hazır bulundu.
 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol