Hasan Özen
Hasan Özen
12 Ocak 2019 Cumartesi 16:51
Vali Deniz, Köprübaşı Kodlama Atölyesinde Kitap Hediye Etti

İlk olarak okul bahçesinde oluşturulan Kodlama Atölyesini ziyaret eden Vali Deniz, çocukların atölyede ürettiği eserleri inceledi. Vali Deniz, ülkemizin teknoloji ve bilgi ile donanan gençlere ihtiyacı olduğunu vurgulayarak kendilerini çok iyi yetiştirmelerini istedi.  Çocuklara bol bol kitap okumalarını tavsiye eden Vali Deniz kitap hediye etti.

Atölye ziyaretinin ardından Vali Muzaffer Ecemiş Ortaokulunda sınıfları gezerek öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Deniz, başarının çok çalışmaktan ve çok kitap okumaktan geçtiğini belirterek kitap hediye etti.
Daha sonra öğretmenlerle toplantı yapan Vali Deniz, okulda sürdürülen eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Ülkenin aydınlık geleceğinin eğitim ve öğretime verilen öneme bağlı olduğunu, öğretmenlere de çok şey borçlu olduğumuzu ifade eden Vali Deniz, verdikleri emek için teşekkür etti.

Vali Deniz, 2019 yılını ‘kitap okuma yılı’ ilan ettiklerini belirterek Manisa’da kitap okumayı teşvik etmek için etkinlikler düzenleyeceklerini ifade edip öğretmenlere de kitap hediye etti.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol