11 Haziran 2017 Pazar 22:13
Akdoğan’ı makamında ziyaret etti

10 yıl önce geldiği Niğde’yle bugünkü Niğde arasında çok ciddi fark olduğunu ve Niğde’nin olumlu yönde geliştiğini belirten Öznur Çalık hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a teşekkür etti.

E karaman haber sitemizin edindiği bilgiye göre, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Niğde’ye geldi. Çalık ilk olarak 15 Temmuz’un sembol isimlerinden olan kahraman Şehit Ömer Halisdemir’i ve annesinin kabri ile aziz şehidin baba ocağını ziyaret etti. AK Parti İl Başkanlığı’nda belediye başkanları ve parti yöneticileriyle toplantı düzenleyen Çalık, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı da ziyaret etti.

NİĞDE BELEDİYESİ ÖRNEK ALINMASI GEREKEN BİR BELEDİYE

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Makamında ağırladığı Çalık’a Niğde Belediyesi’nin kente kazandırdığı yatırımlar ve yeni projelerle ilgili bilgi veren Başkan Akdoğan Niğde Belediyesi’nin başarılı projelere imza attığını söyledi. Başkan Akdoğan, Niğde Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde de farklı çalışmalar yaptıklarını vurguladı. Akdoğan, ‘’Niğde Belediyesi birçok alanda özellikle sosyal belediyecilikte Türkiye’de örnek alınması gereken bir belediye’’ dedi.

BELEDİYE BAŞKANIMIZA HİZMETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, 10 sene önce geldiği Niğde’yle bugün geldiği Niğde arasında çok ciddi fark olduğunu, şehrin caddelerinden belediye yatırımlarına kadar herşeyin ileri düzeyde gelişmiş olduğunu söyledi. Çalışmalarından dolayı ve Niğde’ye kazandırdığı hizmetlerden dolayı Başkan Akdoğan’a teşekkür eden Çalık, ‘’ 10 yıl önce geldiğim Niğde’yle bugün geldiğim Niğde arasında çok ciddi bir fark var. Hem değişim hissediliyor hem de caddelerin temizliği, düzeni, tertibi görülüyor. Çok kıymetli belediye başkanımıza hizmetleri ve çalışmaları için çok teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

PROJELERİNİZDE SOSYAL BELEDİYECİLİĞİ YAŞATIYORSUNUZ

‘’Bütün hizmetlerinizi cumhurbaşkanımızın çizdiği yolda yerine getirmeye çalışıyorsunuz, emekleriniz için hakikaten teşekkür ediyorum’’ diyen Çalık, ‘’ Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün belediyenin girişinde olması ve büyük tabelayla gösterilmesi sosyal belediyeciliğin en önemli göstergesi. Yardıma muhtaç olan, engelli, yaşlı, şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve desteğe ihtiyacı olan tüm vatandaşlarımızla diyalog kurduğunuzu biliyorum. Hem programlarınızda hem de projelerinizde sosyal belediyeciliği yaşatıyor, bütün hizmetlerinizi cumhurbaşkanımızın çizdiği yolda yerine getirmeye çalışıyorsunuz, emekleriniz için hakikaten teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.

İNŞALLAH BİR SONRAKİ GELDİĞİMDE BİZİ HAVAALANINDAN ALMAK NASİP OLUR

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle birlikte hızlı icraatlar olacağını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık bunun en önemli göstergesinin de Niğde’ye yapılacak havaalanı olacağını vurguladı. Çalık, ‘’ Milletvekilli arkadaşlarım çok yakından takip ediyorlar.  Niğde ziyaretim sonrasında hem ulaştırma bakanımızla hem başbakanımızla hemde cumhurbaşkanımızla tekrardan paylaşacağım. İnşallah bir sonraki geldiğimde bizi havaalanından almak nasip olur. Bir kez daha hizmetleriniz için teşekkür ediyorum. Birlik beraberliğiniz daim olsun’’ ifadelerini kullandı.

Ziyarete AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Temur, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Özdemir, parti teşkilatı ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, ziyaretin anısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık’a el dokuması halı hediye etti ve günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle ziyaret son buldu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol