06 Haziran 2017 Salı 17:10
Faruk Akdoğan başkanlığında Meclis Salonunda gerçekleştirildi

Gündemle ilgili 9 maddenin karara bağlandığı toplantıda Eskisaray Mahallesi’nde bulunan Rum Kilisesi’nin kamulaştırılmasına ve 10 yıl süreyle kiralanması hususunda belediye başkanına ve encümene yetki verildi.

( e-karaman ) haber sitemizin edindiği bilgilere göre, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, yoklama ve bir önceki döneme ait kararların tasvibinin ardından Şehir İmar Planı’yla ilgili İmar Komisyon Raporuna ait 12 madde müzakere edilerek karara bağlandı. Şehir İmar Planı'nda tadilat, talep ve teklifler görüşülmek üzere İmar Komisyonu’na havalesi yapıldı. 

Belediye Meclisi’nin Haziran ayı toplantısında, Belediyenin 2016 mali yılı İdare ve kesin hesap cetvelleri oy birliğiyle tasvip olundu. Plan Proje Müdürlüğü’ndeki harita yapım ve alım giderleri bütçe kaleminin İmar ve şehircilik Müdürlüğü’ne aktarılması kararlaştırıldı. Hıdırlık Mevkii’nde 741 ada 21 nolu parselin batısında bulunan belediyeye ait alanın ihale kanunu gereğince satışı için belediye başkanına ve encümene yetki verildi. Yine Hıdırlık Mevkii’nde 55 ada 516 parselde bulunan hazineye ait imar planında spor tesisi olan taşınmazın Emniyet Genel Müdürlüğü’ne tahsisi için imar planında resmi kurum alanı olarak ayrıldı.

VİDANJÖRE SEMBOLİK ÜCRET

Toplantıda kanal temizleme aracı olan vidanjör hizmet ücretinin sembolik olarak 1 TL olmasıyla ilgili teklif kabul edildi.

RUM KİLİSESİ KAMULAŞTIRILIYOR

Belediye Meclis Toplantısı’nda, Eskisaray Mahallesi 289 ada ve bazı parseller ile 297 ada yine bazı parsellerin kamulaştırılmasına ayrıca 10 yıl süreyle bahsi geçen yerin ihale usulüyle kiralanması hususunda belediye başkanına ve encümene yetki verildi.

BELEDİYE MECLİSİ TATİLE GİRDİ

Nigde Belediye Meclisi, Haziran ayı toplantısında gündemle ilgili 9 maddeyi karara bağlayarak tatile girdi. Toplantı, dilek ve temennilerin dinlenmesinden sonra Belediye Meclisi’nin tatil sonrası ilk toplantısı 4 Ağustos 2017 Cuma günü saat 16.00’da yapılmasının kararlaştırılmasıyla son buldu.

Son Güncelleme: 06.06.2017 17:21
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol