17 Haziran 2017 Cumartesi 10:05
Ramazan’ın Maneviyatı İftar Sofralarında Hissediliyor

Dün Dere Mahallesi Kapalı Pazaryeri’nde kurduğu iftar sofrasında mahalle sakinlerini bir araya getiren Niğde Belediyesi, binlerce vatandaşı aynı sofrada buluşturdu.

Ramazan coşkusunun tüm hızıyla devam ettiği iftar sofraları ile birlik ve beraberlik tablosu oluşturulmaya devam ediyor. Niğde Belediyesi tarafından mübarek Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen mahalle iftarlarında bu kez Dere Mahallesi sakinleri bir araya geldi. Kurulan gönül sofrasında vatandaşlar okunan ilahiler eşliğinde ezanın okunmasını bekledi. Ezanın okunmasıyla birlikte binlerce mahalle sakini aynı anda oruç açtı.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Ramazan ayı boyunca 12 farklı mahallede Niğde Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan mahalle iftarlarında binlerce vatandaşla bir araya geliyor. Ramazan ayının maneviyatını hemşehrileriyle birlikte yaşayan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Dere Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında masaları tek tek gezerek vatandaşın Ramazan ayını tebrik etti. Pamuk şeker almak için sıraya giren çocukların da yanına giden Başkan Akdoğan miniklerin sevgi gösterisiyle karşılaştı.

Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmayan Akdoğan vatandaşla tek tek fotoğraf çektirdi.

Bu arada Niğde Belediyesi’nin iftar programı şu şekilde:

16 Haziran Cuma Efendibey Mah.

19 Haziran Pazartesi İlhanlı TOKİ

21 Haziran Çarşamba Perşembe Pazarı

23 Haziran Cuma Şahinali Mah.

Anahtar Kelimeler:
Niğde
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol