Hasan Özen
Hasan Özen
14 Ağustos 2019 Çarşamba 12:04
ABİDİN ÇAĞLAYAN, PARTİSİNİN 18. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI

Çağlayan mesajında, AK Parti'nin kurulduğu 14 Ağustos 2001'in Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin başlangıcıdır, Girdiğimiz ilk genel seçim olan, 3 Kasım 2002'de iktidara gelen Partimiz, "Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" sloganıyla çıktığı siyaset yolunda, 4 başbakan 2 cumhurbaşkanı çıkarmıştır.

"AK Parti kurulduğu günden bu güne kendisini millete adamış ak kadrolarıyla ülkemizde hayal bile edilemeyen yeniliklere ve reformlara imzalar atmıştır. AK Parti teşkilatı olarak ilk günkü heyecan, azim ve inançla hizmet etme sorumluluğunun bilinci içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023'te Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın koyduğu hedefler doğrultusunda tüm engellemelere ve zorluklara rağmen bu hedeflere ulaşacaktır. Bunda en büyük pay tabii ki hiç kuşkusuz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a  inanan, onun davasını davası olarak gören aziz milletimizdedir. Milletimizin AK Parti'ye olan desteği, ülkemizin istiklal ve istikbaline verdiği destekle doğru orantılıdır. İşte bu sebepten dolayı milletimiz ile omuz omuza hareket ederek 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine inanç ve azimle yürüyeceğiz."

Karanlık odaklar her türlü kirli oyunlarını partimiz ve milletimiz üzerinde oynadılar. Ne 17-25 Aralık'taki ne de 15 Temmuz'daki hain oyunlar milletimizi, partimizi, devletimizi parçalamaya yetmedi. Halka hizmet Hak’ka hizmet düsturu ile yılmadan yorulmadan hedeflerimizden ilki olan 2023 ‘e 4 yıl kala milletimizden aldığımız destekle dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasındaki yerini alacaktır.

AK Parti’nin bir mensubu olmaktan büyük onur duyduğumu belirtiyor, Cumhurbaşkanımızın liderliği, ‘Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet’ diyerek, ülkemizi çok daha güçlü ve sağlam yarınlara taşıyacağımızın altını çizmek istiyorum. Rabbim, daha nice yıllar AK Parti’mize aziz milletimizin hizmetkarı olmayı nasip etsin. Partimizin 18. Kuruluş yıldönümünün teşkilatlarımıza, devletimize, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum” ifadesine yer verdi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol