Hasan Özen
Hasan Özen
22 Mayıs 2020 Cuma 16:37
ABİDİN ÇAĞLAYAN PAZAR MÜŞTERİ VE ESNAFINI DA YALNIZ BIRAKMADI

Karaman AK Parti il Başkanı Abidin Çağlayan, Merkez ilçe başkanı Feyzullah Tunç, Gençlik kolları, il yönetim kurulu üyesi ve belediye meclis üyelerinden oluşan heyetle ilimiz merkezinde kurulan ve en yoğun pazarlarından olan Perşembe Pazarını ziyaret etti. 
COVID-19 önlemleri kapsamında vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde alışveriş yapmaları için alınan tedbirleri yerinde inceleyerek pazar müşteri ve esnafı ile sohbet etti. Başkan Abidin Çağlayan; Salgın sürecinde Karaman il genelinde vatandaşlarımızın taze sebze ve meyve başta olmak üzere hiçbir gıda maddesine ulaşmakta sıkıntı yaşamadığını belirtti. 

Salgınla mücadelede en önemli hususun izolasyon ve sosyal mesafe olduğunu belirterek, kurallara uyduğumuz takdirde virüsün etkisini azaltacağız ve bu işi birlikte başaracağız. Pazar esnafımızın alınan tedbir kararlarına büyük bir titizlik ve hassasiyet içerisinde uyduğunu görüyoruz. Kurallara riayet edilmesi, tedbirlerin bilincinde olunması çok önemli. Bu süreçte bizlere destek oldukları için pazar esnafımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Tüm esnaflarımızı tek tek ziyaret edip tıbbi maske hediye eden başkan Çağlayan, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını iletip pazar esnafımızın ve pazara gelen halkımızın Ramazan bayramını kutladı.
 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol