Hasan Özen
Hasan Özen
04 Ocak 2020 Cumartesi 19:42
AK PARTİ SORDU, MHP’Lİ BAŞKAN; “CEVABI YAZILI ALIN” DEDİ


AK PARTİ SORDU, MHP’Lİ BAŞKAN; “CEVABI YAZILI ALIN” DEDİ
E-KARAMAN O SORUYU BURADAN CEVAPLIYOR ?

Yılın ilk Meclis toplantısında çeşitli gündem maddelerini görüşmek üzere partili üyeler tam katılım gösterdi.

Yılın ilk Ocak ayında yapılan Meclis oturumunda 17 Meclis Üyesi bulunan Ak Parti heyeti tarafından Meclis Başkanlığına cevaplandırılmak üzere soru önergesi sunuldu.
MHP’li Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın Başkanlığında yürütülen 2020 Ocak Ayı Meclis Toplantısında Ak Parti’li heyetin Belediye Başkanlığına sunduğu soru önergesinde; 2019 yılında Karaman’da yapılan Uluslararası Türk Dünyası Şöleni için toplamda ne kadar para harcandığı ve gelen sanatçılara ne kadar ücret ödendiği soruldu.
Meclis kürsüsünden okutulan bu önerge üzerine Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Ak Parti heyetine dönerek; 
“Bu konu ile ilgili cevabı, ilgili birimler yazılı olarak sizlere verecektir.”dedi. Başkan Kalaycı daha sonra yine Ak Parti’li heyete seslenerek;
“Yalnız burada eksik olan birkaç şeyler var. Bizler Belediye olarak 2 adet fabrika kurduk. Tekstil, konfeksiyon ve ayakkabı üzerine. ONGUN A.Ş üzerinden. Sizler bunu merak etmediniz mi. Tabi inşallah Belediye olarak üretken Belediyeciliği göstermek üzere böyle bir adım attık.”dedi.
E-KARAMAN HABER SİTESİ O BİLGİYE ULAŞTI
“HARCANAN RAKAM 420 BİN TL”

2020 Yılının ilk toplantısında Ak Parti kürsüsü tarafından sunulan bu önergenin cevabına haber sitemiz ulaştı.
2019 Yerel seçimleri ile Karaman Belediyesi Yönetimini devralan MHP’li Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve Yönetimi tarafından aynı yıl Mayıs ayında Karaman’da icra edilen Uluslararası Karaman Türk Dünyası Şöleni’nin yanı sıra seçimlerin ardından Karaman’a teşekkür ziyaretinde bulunan MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi ağırlamada kullanılan mali harcama da ortaya çıktı.
Buna göre, MHP’li Belediye’nin bu harcamalar toplamında bütçeden 420 bin TL kaynak aktardığı öğrenildi. 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol