Hasan Özen
Hasan Özen
14 Aralık 2019 Cumartesi 12:37
AK PARTİ’Lİ ÇAĞLAYAN; “KİMSE AK PARTİ’Yİ İŞ KAPISI OLARAK GÖRMESİN”

AK PARTİ’Lİ ÇAĞLAYAN; “KİMSE AK PARTİ’Yİ İŞ KAPISI OLARAK GÖRMESİN”

Ak Parti İl Binasında delege seçimleri öncesinde düzenlenen toplantıya İl Başkanı Abidin Çağlayan, Merkez İlçe Başkanı Feyzullah Tunç, İl Genel Meclis Başkanı Adem Kapar, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlığı, İl, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Feyzullah Tunç;

“ 7. Olağan Kongre Delege seçimlerimiz Karamanımıza ve Ülkemize şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Yapacağımız seçimlerin ardından Ak Partimiz hem sahada hem teşkilat bünyesinde çalışmalarını daha da güçlendirecektir. Partimiz Karaman’da gücünü daha da hissettirecek faaliyetlerimiz de bu yönde artacaktır. Tüm delegelerimize partimize Kongremiz hayırlı uğurlu olsun.”dedi.

AK PARTİ İŞ KAPISI YERİ DEĞİLDİR”

Ak Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan,  konuşmasına 2019 Nisan ayında göreve başlama ve İlçe Başkanlıkları atama sürecini değerlendirerek başladı.

Ak Parti’nin yurt genelinde olduğu gibi Karaman’da Merkez İlçe Delege ve Kongre seçimleri, akabinde yeni yıl itibarı ile Belde seçimleri ve 2020 Mayıs ayında yapılması planlanan İl Kongresi seçim süreçlerine ilişkin bilgiler aktaran İl Başkanı Çağlayan;

“Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan nezaretinde bizlerde faaliyetlerimize hız veriyoruz.

Ankara’da düzenlenen İl Başkanları toplantısında Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın “Artık, Ömerler ve Haticeler “ partimize güç katacak sözünü önemsiyor ve partimize doğru dürüst liyakatlı yol arkadaşlarıyla ilerleyeceğimizi beyan ediyoruz.

Ve şunun da bilinmesini istiyoruz. Partimiz bir iş kapısı değildir. Ak Parti’yi iş kapısı ve çıkar için görenler kapıdan içeriye giremeyecektir.

Vakit Karaman ve Türkiye vaktidir. Ak Parti özlediği, daha da güçlendiği liyakatlı yol arkadaşlarıyla kadrosunu her daim güçlü tutacak ve 2023, 2071 hedeflerine emin adımlarla yürüyecektir.

 Çünkü ülkemiz ve Karaman her anlamda kalkınma ve büyümeyi hak etmektedir. 7. Olağan Kongremiz şimdiden Karamanımız ve ülkemize hayırlar getirsin.”dedi. Yapılan açıklamalar ve günün anısına çekilen aile fotoğrafın ardından delege seçimlerine geçildi.

Son Güncelleme: 14.12.2019 12:45
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol