Hasan Özen
Hasan Özen
08 Ocak 2019 Salı 15:49
AKŞENER ZÜHTÜ BAHADIR BAYRAÇ'I TANITTI

İYİ  Parti Karaman Belediye Başkan Adayı olarak Adaylığı konuşulan Zühtü Bahadır Bayraç İYİ Partinin bu günkü TBMM'de  yapılan Grup Toplantısında  Genel Başkan Meral Akşener tarafından tanıtıldı.

Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada yedi ilin belediye başkan adayını daha açıkladı. Akşener, Aksaray, Karaman, Ardahan, Bayburt, Kilis, Siirt ve Düzce adaylarını açıklayarak kürsüye davet etti.

-AZİZ MİLLETİM SEN İNSAN SARRAFISIN

Aday tanıtımı sonrasında tekrar sözlerine devam eden Akşener, ''Allah yolunuzu açık etsin, bahtınızı açık etsin. Verdiğiniz her sözün takipçisi ben olacağım. Aziz milletim sen insan sarrafısın seçeceğin insanı iyi anlarsın. Şundan emin olun ki İYİ Parti yalan söylemeyecek. 'Umut fakirin ekmeğidir' deyip boş umutlar vermeyecek, çalışacak ama çaldırmayacak. Şehirlere ihanet etmeyecek, ranta rüşvete haram kazanca müsaade etmeyecek, torpile kayırmaya ihale fesatçılığına fırsat vermeyecek. İYİ Parti çalışkan olacak ve milletimize sözümüz budur. Allah'ım bizi sözünden dönenlerden eyleme'' dedi.


Zühtü Bahadır BAYRAÇ KİMDİR

1983 yılında Karaman'da doğdu. İlköğrenimini Karaman İstiklâl İlkokulunda ve Karaman Anadolu lisesi Ortaokul bölümünde bitirdi. Lise tahsilini 2001 yılında  Konya'da Meram Fen Lisesinde tamamladı.

2006 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesini bitirip serbest eczacı olarak meslek hayatına atıldı.


 2009 yılından bu yana TEB Bölge Karaman  Eczacı Odası Yönetim Kurulunda sayman olarak görev yaptı. Bununla birlikte Türkiye Eczacılar Birliği Büyük Kongre delegeliği de yapan Zühtü Bahadır Bayraç, 2011 yılında Karamanoğlu Mehmetbey  Üniversitesinin İşletme Bölümünde 'Türkiye'de İlaç Pazarının Gelişimi ve Karaman İli Örneği' Konulu teziyle Yüksek lisans yapmaya hak kazandı.


Siyasete İYİ Partinin Kurucu üyeliği ile başlayan Zühtü Bahadır Bayraç, İYİ Partinin Başkan yardımcılığı ve Karaman İl Başkanlığını yaptı.

Karamanın ilk eczacılarından olan babası Muammer BAYRAÇ'ın mesleğini devam ettirmekte olan BAYRAÇ, halen Karaman'da serbest eczacılık yapmakta olup,  evli ve üç çocuk babasıdır.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol