Hasan Özen
Hasan Özen
13 Ağustos 2019 Salı 20:09
BAŞKAN KALAYCI HEMŞEHRİLERİYLE BAYRAMLAŞTI

 Belediye Başkanı Savaş Kalaycı vatandaşların bayramını kutladı ve mahalle sakinleriyle sohbet etti. Kurban Bayramı’nın ikinci günü öğle saatlerinde başlayan bayramlaşma turunda, mahalleleri ziyaret ederek halkı selamlayan Başkan Kalaycı vatandaşlara; Kur’an-ı Kerim ve Kolonya, çocuklara da çikolata dağıttı. Bayramlaşmak için gittiği her sokakta vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Kalaycı, sokakta tokalaşarak bayramını kutladığı vatandaşların yanı sıra seyir halindeki araçlarından inen ve evlerinin balkonlarından, camlarından el sallayan mahalle sakinlerinin de ilgi odağı oldu. Başkan Savaş Kalaycı çocukları severek vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdi.
Başkan Kalaycı Türk Dünyası Parkı’nı Ziyaret Etti
    Kurban Bayramı’nın ikinci gününü Karamanlı hemşehrilerine ayıran Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Belediyede ki bayramlaşma ve mahalle turundaki bayramlaşma ile birlikte Türk Dünyası Parkı’nda piknik yapan vatandaşları da ziyaret etti.
    Kurban bayramını fırsat bilip mesire alanını dolduran vatandaşlar, Başkan Kalaycı’ya büyük ilgi göstererek sofralarına buyur etti. Başkan Kalaycı da hemşehrileriyle sohbet edip bayramlarını kutladı.
 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol