Hasan Özen
Hasan Özen
21 Mart 2019 Perşembe 14:06
BAYRAÇ, HAYVAN YETİŞTİRİCİLERİNİN SORUNLARINI DİNLEDİ

KARAMAN'da İYİ Parti'nin Belediye Başkan Adayı Zühtü Bahadır Bayraç, seçim gezilerinde her kesimle kucaklaşarak dertleşiyor.
İYİ Parti'li Bayraç bugünde güne, Karaman'da hayvan pazarlarında üreticileri yerinde ziyaret ederek başladı.
Beraberinde İYİ Parti İl Başkanı Kenan Arı ve bazı Belediye Meclis Üyesi Adaylarla birlikte ziyaretlere katılan İYİ Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Zühtü Bahadır Bayraç, hayvan yetiştiricilerini selamlayarak onların karşılaştıkları sorun ve yakındıkları konuları dinledi.
Karaman ve kırsalında hayvan üretici ve yetiştiricileri ile sürekli olarak istişare halinde olunmasını gerektiğini belirten İYİ Parti'li Bayraç, "Bu konuda, organize ve birlikte karar vermeyi önceliklerimiz arasında görüyoruz."dedi.
Karaman ve bölgesinde hayvancılıkla uğraşan ve üreticilerin işlerini kolaylaştırmak ve sorunlarının etkin çözümü için kurumlarla daha sık istişare yapılması ve mağduriyet yaşamamaları için gayret gösterilmesi gerektiğine de vurgu yapan Başkan Adayı Zühtü Bahadır Bayraç, 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından birçok konuda birlikte yol almak ve birlikte karar verebilmenin fırsatlarını da umduklarını dile getirerek üreticilere kolaylıklar diledi.

Anahtar Kelimeler:
KaramanKaraman Haber
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol